PRAIA DA TOCHA, PORTUGAL

SURFLIFE SURFCAMP TOCHA DELUXE

Het Deluxe Surfcamp van Surflife in Praia da Tocha is eigenlijk één grote playground voor jong en oud! Waar je lekker jezelf kunt zijn, vrienden kunt maken en tot rust kunt komen. Onze spot biedt ons alles wat we nodig hebben om een ​​unieke surfkamp-ervaring te creëren voor individuele reizigers, koppels en vrienden van over heel de wereld.

Ons Portugese surfcamp bevind zich in het prachtige vissersdorpje Praia da Tocha. Hier kun je ongestoord genieten van de golven en de zee maar ook van de traditionele Portugese restaurants, bars en live muziek.

Het Deluxe Surfcamp van Surflife in Praia da Tocha is eigenlijk één grote playground voor jong en oud! Waar je lekker jezelf kunt zijn, vrienden kunt maken en tot rust kunt komen. Onze spot biedt ons alles wat we nodig hebben om een ​​unieke surfkamp-ervaring te creëren voor individuele reizigers, koppels en vrienden van over heel de wereld.

Ons Portugese surfcamp bevind zich in het prachtige vissersdorpje Praia da Tocha. Hier kun je ongestoord genieten van de golven en de zee maar ook van de traditionele Portugese restaurants, bars en live muziek.

SURFLIFE TOCHA DELUXE

ONZE SURFLIFE FAMILIE STAAT VOOR JE KLAAR

Wij zijn een kleine gemeenschap van oceaanliefhebbers, outdoor-explorers en gelukzoekers, die besloten hebben zich te vestigen aan de zonnige westkust van Portugal
Centro. Hier hebben we een speeltuin gecreëerd voor vakantiegangers om actief te zijn,vrienden te maken en te chillen. Wij zijn een familie van vrienden uit de hele wereld: Surfcamp oprichters Julia en Sam begonnen hun surfcamp in 2019. Samen met hun twee kampkinderen Nia en Narley en een zeer internationale crew uit Duitsland, Nederland, België, Engeland, Oostenrijk en Tsjechië, verwelkomen ze je in hun kleine gemeenschap.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met onze lichte en sociale manier van leven in
ons surfkamp in Praia da Tocha.

KIES JE PAKKET

Prijzen variëren per week. Scroll naar beneden voor een volledig overzicht van onze prijzen per week.

VERBLIJF

Omdat er geen reden is om comfort en luxe op te offeren als u wilt genieten van de geweldige ervaring van een outdoor vakantie in harmonie en contact met de natuur. Wij bieden mooie ingerichte tipi tenten in verschillende maten, een perfect concept voor wie houdt van de positieve punten van kamperen en buitenleven, maar tegelijkertijd willen genieten van comfort.

video Impression

SURFEN IN PRAIA DA TOCHA

Surflife biedt professionele surflessen voor alle niveaus, gegeven door ervaren en gekwalificeerde instructeurs. Ze zijn gepassioneerd om je te leren surfen. Surfen is een watersport die veel geduld en goede instructie vereist. Door surflessen te nemen, kun je het leerproces aanzienlijk versnellen en je eerste golf snel vangen. Op deze manier leer je de basisprincipes van surfen in slechts enkele dagen kennen en maximaliseer je het plezier van in het water zijn. Aarzel niet en boek je surflessen bij Surflife!

Ook gevorderde surfers kunnen terecht bij onze surfschool. We bieden speciale Surf-coaching met focus op manoeuvres op de golf en er worden er verschillende surf-technieken besproken.

ETEN

Ons surfcamp pakket omvat een ontbijtbuffet en op vijf avonden per week zal onze chef-kok internationale gerechten koken, vergezeld van verse salade en dessert. Al onze gerechten zijn veganistisch gebaseerd en een paar dagen per week hebben deze maaltijden een vleesoptie. Als u liever zelf kookt kunt u gebruik maken van onze volledig uitgeruste keuken. Twee dagen per week geven we je de gelegenheid om in de Portugese cultuur te duiken en traditionele visrestaurants, tapasbars of grillhuizen.

Activiteiten

Gedurende de week zijn er meerdere activiteiten om bij aan te sluiten. Daag jezelf uit en wie weet ontdek jij je nieuwe passie.

FAQ SURFCAMP

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over jouw aanstaande surfvakantie in Portugal. Bekijk onze veelgestelde vragen.
Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons team. We staan altijd voor je klaar en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Praia da Tocha!

Ik heb via de site geboekt maar heb nog geen bevestiging ontvangen?

Controleer je ongewenste e-mail! Het gebeurt vaak dat spamfilters onze e-mails beschouwen als advertenties of spam. De bevestigings-e-mails komen aan op het e-mailadres waarmee u hebt geboekt.

Nog steeds niets? Mail dan even naar info@surflife.eu

Hoe boek ik een activiteit?

Wij bieden leuke activiteiten op onze bestemmingen. U kunt deze boeken bij de crew ter plaatse. De prijzen en beschrijving van de activiteiten op onze website zijn onder voorbehoud. De prijzen kunnen ter plaatse afwijken. Het is ook mogelijk dat activiteiten soms afwijken van de beschrijving. Dit kan te wijten zijn aan een gewijzigde lokale situatie. Houd er rekening mee dat als er te weinig interesse is in een activiteit, deze niet zal worden georganiseerd.

Deelname aan excursies is op vrijwillige basis en altijd op eigen risico van de deelnemers.

Wat zijn de bankdetails van Surflife?

Betaling kan via onderstaande gegevens;

ING Bank in Amsterdam

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2A

Het is van belang dat u het reserveringsnummer meld tijdens de transactie

Wanneer moet ik betalen?

Zodra je een boekingsbevestiging ontvangt van ons dient u binnen 8 dagen 30% van het totaal te betalen bedrag over te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor het aanvangen van uw vakantie over gemaakt te worden.

Wanneer u boekt binnen de termijn van 6 weken voor aanvang dient u het totaal te betalen bedrag in 1 keer te betalen.

Na de boeking ontvangt de hoofdboeker een factuur per email. Deze factuur bevat alle betalingsvoorwaarden.

Is het mogelijk een extra persoon bij te boeken?

Afhankelijk van de accommodatie is het mogelijk om voor meerdere mensen te boeken.

Wanneer de accommodatie dit toe laat zal deze persoon bij geboekt worden. Deze persoon ontvangt dan een nieuwe factuur. De eerder geboekte personen behouden hun eerder ontvangen factuur. Deze veranderd niet.

Voor het bij boeken van 1 of meerdere personen dient de hoofdboeker een email te sturen of contact op te nemen via +310850031234

Is het mogelijk om ter plekken een extra week bij te boeken?

Ja dit kan ter plekken, echter bieden wij geen garantie vanwege de mogelijkheid dat er geen plek meer is tijdens deze extra week. Voorkom dat er geen plek is door vooraf te boeken.

Hoe annuleer ik mijn vakantie?

Wanneer u uw vakantie annuleert worden hiervoor kosten in rekening gebracht conform onze voorwaarden. Annuleren is daarom niet kostenloos. Een annulering kan enkel worden uitgevoerd door de hoofdboeker.

Annulering 8 dagen of langer van tevoren:

Email ons over je annulering, bij voorkeur met een reden. Binnen een aantal dagen na uw annulering ontvangt u een annuleringsfactuur per mail. Wanneer u al betaald heft en nog geld van ons dient te ontvangen vermeld dan alstublieft uw account nummer in de email zodat wij zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag terug kunnen storten.

Annuleren  binnen 7 dagen voor uw vertrek:

Zodra u wilt annuleren binnen 7 dagen voor vertrek kunt u ons mailen of bellen via +310850031234

Wat zijn de kosten bij annulering?

Wij berekenen kosten volgens onze voorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

-Bij annulering meer dan 1 maand voor de reis 35% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reis 60% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reis 85% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering 7 dagen of minder voor de reis 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.

Wat zijn andere opties dan annuleren?

In plaats van annuleren zijn er de volgende opties;

Laat iemand anders in jouw plaats gaan:

De hoofdboeker kan iemand anders in jouw plaats laten gaan. Tot 7 dagen voor vertrek kan door de hoofdboeker een naam worden aangepast zonder extra kosten te maken. Dit kan via de mail.

Omboeken van de vakantie:

Tot 4 weken voor vertrek kan de boeking aangepast worden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Let er wel op dat eventuele hogere kosten verrekend zullen worden.

Voor het aanpassen van je vakantie kun je ons mailen of bellen via +310850031234

If you want to change the holiday, you can send us an e-mail. Of course you can also contact us by telephone via +310850031234

Voorzien wij in linen?

Ja, wij verzorgen schone linen.

Voorzien wij in handdoeken?

Ja, handdoeken zijn inbegrepen, u krijgt een handdoekenpakket inclusief een stranddeken.

Houden jullie rekening met vegetariërs en/of voedsel allergieën?

Zeker! Laat dit weten in jouw boeking of mail ons jouw wensen of allergieën. Wanneer je specifieke ingrediënten nodig hebt is het aan te raden om deze zelf mee te nemen aangezien niet alles beschikbaar is in de lokale supermarkten.

Is het avond eten inbegrepen?

Ja, op 5 avonden per week kookt onze chef verschillen internationale maaltijden vergezeld met een verse salade en desert, gemaakt met verse producten en een hoop liefde!

Welk eten kunnen we verwachten?

Wij bereiden gezond eten gemaakt van verse producten. Daarnaast bieden we aan de bar koude drankjes en snacks aan voor na een lange dag surfen.

Ik heb nooit eerder gesurft. Bieden jullie volledige pakketten aan?

Ja, in alle pakketten bieden we beginners surflessen aan waar je kunt leren hoe je je eerste met veilige begeleiding in groepen van maximaal 8 studenten. We leren je alle basisprincipes van board controle, het lezen van de oceaan en veilig blijven.

Moet ik mijn activiteiten vooraf boeken?

Voor het hoogseizoen is dit aan te raden gezien de beperkte plekken en de drukte in deze periode. Indien u ter plekken wilt boeken zal onze host u daar bij assisteren.

Ik ben een gevorderde surfer en zou graag werken aan meer gevorderde manoeuvres. Wat zijn mijn opties?

Ja, we bieden ook lessen voor gevorderden in al onze pakketten. We hebben surfcoaches die allemaal goed getraind zijn in het lesgeven aan gevorderde surfers en je een stapje verder krijgen in het surfen op de groene golven. Laat ons tijdens het boeken weten wat je surf ervaring is en we passen je in de juiste groep voor jouw vaardigheden.

Uit hoeveel mensen bestaat een lesgroep en welke kwalificaties bezit de instructeur?

Afhankelijk van jouw niveau bestaat een lesgroep uit maximaal 5 tot 8 personen. Daarnaast word er rekening gehouden met de leeftijd van de leerlingen om een goede balans te vinden tussen het aantal leerlingen per instructeur.

Al onze instructeurs hebben meerdere jaren surf/ les ervaring als ook een CPR certificatie. De instructeurs worden getraind en getoetst door de Europese ‘International Surfing Association’.

Is er een lifeguard aanwezig op het strand tijdens het vrij-surfen?

Op al onze stranden zijn lifeguards aanwezig gedurende de zomer. Zodra de condities te gevaarlijk zijn, wat zelden voor zal komen, gaan wij niet het water in en zal er een andere activiteit worden georganiseerd.

Wat is het adres van de camping?

Surflife Family Tocha
Rua dos Pescadores Nossa Senhora da Tocha
3060-691 Praia da Tocha – Cantanhede

Portugal

Ik kom met eigen vervoer. Hoe laat kan ik inchecken?

Wanneer je met eigen vervoer komt kan je op zaterdag vanaf 15:00 inchecken. Om 19:00 hebben we een gezamenlijk diner en camp introductie.

Is het mogelijk om mijn auto te parkeren?

Het is mogelijk om je auto op een privé terrein te parkeren voor de camping.

Reisverzekering wel of niet noodzakelijk

Ik ga op vakantie, moet ik wel of niet een reisverzekering afsluiten? Is een dergelijke verzekering wel echt noodzakelijk?

Wil je weten of een reisverzekering nuttig voor jou is, doe dan de reisverzekeringcheck.

Reisverzekeringcheck

Gebruik onze vragenlijst om te bepalen of je wel of geen reisverzekering nodig hebt en lees de onderstaande vragen:

 • Kan ik het me financieel veroorloven om het geld wat ik voor mijn vakantie betaald heb als verloren te beschouwen, als er iets onverwacht gebeurt zoals, ziekte of extreme weersomstandigheden?
 • Als ik mijn reis/vakantie moet afbreken in verband met een noodgeval, kan ik dan de extra kosten betalen voor een vliegticket naar huis?
 • Vergoed mijn ziektekostenverzekeraar alle medische kosten in het buitenland, maar ook extra verblijfskosten of de kosten van een tussentijdse vlucht naar huis als ik ziek of gewond ben?
 • Als ik al mijn bagage kwijt raak of ik moet noodgedwongen ergens overnachten door extreme weersomstandigheden, heb ik dan genoeg geld om mijn bagage te vervangen en kan ik de extra verblijfskosten betalen?
 • Mocht ik in het buitenland komen te overlijden, kan ik of mijn familie dan duizenden euro’s ophoesten om het stoffelijk overschot te repatriëren?

Mocht je een keer ‘Nee’ hebben geantwoord op één van de bovenstaande vragen, dan is het verstandig een reisverzekering af te sluiten.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering is een verzekering die tijdens je reis of vakantie een aantal garanties biedt bij onvoorziene omstandigheden en problemen. Een reisverzekering geeft in hoofdlijnen dekking voor een aantal belangrijke onderdelen:

 • Financiële vergoeding bij onder andere verlies of diefstal van bagage.
 • Vergoeding bij noodzakelijk langer verblijf of versnelde terugkeer naar huis.
 • 24-uurs hulpverlening van een Alarmcentrale.
 • Medische kosten.

In welke situaties kan een reisverzekering van pas komen?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een kortlopende reisverzekering af te sluiten. De belangrijkste zijn onbezorgd op vakantie, hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen en het voorkomen van hoge kosten.

Een aantal praktijkvoorbeelden:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte.
 • Een familielid heeft een ernstig ongeluk gehad en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld en je moet nieuwe kleding aanschaffen.
 • Je hebt acute medische hulp nodig in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je vakantiebestemming.

Wat zijn de kosten en dekking van de verzekering

Voor kosten en voorwaarden check hier!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/#kort-verzekering

Wat zijn de kosten en dekking van de annuleringsverzekering

Kan ik later (na het boen) nog een verzekering afsluiten?

Een reisverzekering kan tot 1 dag voor vertrek worden bijgeboekt.

Een annuleringsverzekering kan alleen bijgeboekt worden tot 7 dagen na de boekingsdatum.

Dit kun je zelf direct regelen via deze link!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/

NEEM CONTACT MET ONS OP

LISA

CONTACT OUR SURFLIFE SPECIALIST

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer? Wij staan graag voor je klaar!

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Gallery

Een kleine impressie van Surflife Tocha Deluxe Surfcamp in Portugal.
Choose your week

Price overview Surf & Skate

ALL PRICES ARE PER PERSON PER WEEK

 

Date and availability

Arrival & Departure

 

Shared Tipi

Private Tipi (2 persons) Price p/pPrivate Tipi (1 person)
03 june 2023 – 10 june 2023€560,-€595,-€700,-
10 june 2023 – 17 june 2023€560,-€595,-€700,-
17 june 2023 – 24 june 2023€560,-€595,-€700,-
24 june 2023 – 01 july 2023€560,-€595,-€700,-
01 july 2023 – 08 july 2023€565,-€625,-€725,-
08 july 2023 – 15 july 2023€565,-€625,-€725,-
15 july 2023 – 22 july 2023€565,-€625,-€725,-
22 july 2023 – 29 july 2023€565,-€625,-€725,-
29 july 2023 – 05 august 2023€565,-€625,-€725,-
05 august 2023 – 12 august 2023€565,-€625,-€725,-
12 august 2023 – 19 august 2023€565,-€625,-€725,-
19 august 2023 – 26 august 2023€565,-€625,-€725,-
26 august 2023 – 02 september 2023€565,-€625,-€725,-
02 september 2023 – 09 september 2023€565,-€625,-€725,-
09 september 2023 – 16 september 2023€560,-€595,-€700,-
16 september 2023 – 23 september 2023€560,-€595,-€700,-
23 september 2023 – 30 september 2023€560,-€595,-€700,-
30 september 2023 – 7 October 2023€560,-€595,-€700,-

n/a = Not available anymore. Fully booked!

Planning a stay of two or more weeks? Please get in touch with us!

INCLUSIEF

 • 8 dagen/7 nachten
 • Accommodatie naar keuze
 • Bedden, matrassen, handdoeken en elektriciteit
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 5x 3-gangen diner
 • 5x Lunchpakket
 • 5 Dagen Surflessen
 • 3 Dagen Skate lessen
 • Foto pakket
 • Gebruik van de Surf en Skate uitrusting
 • Toegang Surf Camp faciliteiten

Optioneel

Food.

 • Lunch package: € 8,- per dag inclusief drankje, sandwich, fruit en koekje

Yoga 

 • Yoga lessen: 5 x 1h yoga sessie voor € 50,- 

Belangrijk

CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Surf & Stay package

ALL PRICES ARE PER PERSON PER WEEK
Date and availability

Arrival & Departure

 

Shared Tipi

Private Tipi (2 persons) Price p/pPrivate Tipi (1 person)
03 june 2023 – 10 june 2023€510,-€545,-€650,-
10 june 2023 – 17 june 2023€510,-€545,-€650,-
17 june 2023 – 24 june 2023€510,-€545,-€650,-
24 june 2023 – 01 july 2023€510,-€545,-€650,-
01 july 2023 – 08 july 2023€510,-€575,-€675,-
08 july 2023 – 15 july 2023€515,-€575,-€675,-
15 july 2023 – 22 july 2023€515,-€575,-€675,-
22 july 2023 – 29 july 2023€515,-€575,-€675,-
29 july 2023 – 05 august 2023€515,-€575,-€675,-
05 august 2023 – 12 august 2023€515,-€575,-€675,-
12 august 2023 – 19 august 2023€515,-€575,-€675,-
19 august 2023 – 26 august 2023€515,-€575,-€675,-
26 august 2023 – 02 september 2023€515,-€575,-€675,-
02 september 2023 – 09 september 2023€515,-€575,-€675,-
09 september 2023 – 16 september 2023€510,-€545,-€650,-
16 september 2023 – 23 september 2023€510,-€545,-€650,-
23 september 2023 – 30 september 2023€510,-€545,-€650,-
30 september 2023 – 7 October 2023€510,-€545,-€650,-

n/a = Not available anymore. Fully booked!

Planning a stay of two or more weeks? Please get in touch with us!

INCLUSIEF

 • 8 dagen/7 nachten
 • Accommodatie naar keuze
 • Bedden, matrassen, handdoeken en elektriciteit
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 5x 3-gangen diner
 • 5x Lunchpakket
 • 5 Dagen Surflessen
 • Foto pakket
 • Gebruik van de Surf en Skate uitrusting
 • Toegang Surf Camp faciliteiten

Optioneel

Food.

 • Lunch package: € 8,- per dag inclusief drankje, sandwich, fruit en koekje

Yoga 

 • Yoga lessen: 5 x 1h yoga sessie voor € 50,- 

Belangrijk

CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Sea & Soul

ALL PRICES ARE PER PERSON PER DAY. MINIMUM STAY 3 NIGHTS
Date and availability

Arrival & Departure

 

Shared Tipi

Private Tipi (2 persons) Price p/pPrivate Tipi (1 person)
03 june 2023 – 10 june 2023€560,-€595,-€700,-
10 june 2023 – 17 june 2023€560,-€595,-€700,-
17 june 2023 – 24 june 2023€560,-€595,-€700,-
24 june 2023 – 01 july 2023€560,-€595,-€700,-
01 july 2023 – 08 july 2023€565,-€625,-€725,-
08 july 2023 – 15 july 2023€565,-€625,-€725,-
15 july 2023 – 22 july 2023€565,-€625,-€725,-
22 july 2023 – 29 july 2023€565,-€625,-€725,-
29 july 2023 – 05 august 2023€565,-€625,-€725,-
05 august 2023 – 12 august 2023€565,-€625,-€725,-
12 august 2023 – 19 august 2023€565,-€625,-€725,-
19 august 2023 – 26 august 2023€565,-€625,-€725,-
26 august 2023 – 02 september 2023€565,-€625,-€725,-
02 september 2023 – 09 september 2023€565,-€625,-€725,-
09 september 2023 – 16 september 2023€560,-€595,-€700,-
16 september 2023 – 23 september 2023€560,-€595,-€700,-
23 september 2023 – 30 september 2023€560,-€595,-€700,-
30 september 2023 – 7 October 2023€560,-€595,-€700,-

n/a = Not available anymore. Fully booked!

Planning a stay of two or more weeks? Please get in touch with us!

INCLUSIEF

 • 8 dagen/7 nachten
 • Accommodatie naar keuze
 • Bedden, matrassen, handdoeken en elektriciteit
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 5x 3-gangen diner
 • 5x Lunchpakket
 • 5 dagen surflessen
 • 3 Yoga sessies
 • Foto pakket
 • Gebruik van de Surf en Skate uitrusting
 • Toegang Surf Camp faciliteiten

Optioneel

Food.

 • Lunch package: € 8,- per dag inclusief drankje, sandwich, fruit en koekje

 

Belangrijk