PRAIA DA TOCHA, PORTUGAL

SURFLIFE FAMILY TOCHA SURFCAMP

Zomervakantie vieren buiten met kinderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Het Family Camp in Tocha is een klein familie surfkamp dat gerund wordt door een team vrienden van over de hele wereld. We bevinden ons aan de rand van het kleine kuststadje Praia da Tocha, waar je restaurants, barretjes, ijssalons en nog veel meer mogelijkheden vindt om echt in de Portugese cultuur te duiken.

Ons surfkamp is gevormd door families voor families. We hebben ons vakantiepakket zo ontworpen zodat kinderen kinderen kunnen zijn en ouders echte persoonlijke quality-time kunnen vinden. Elk lid van jouw familie kan de perfecte vakantie ervaren. We bieden verschillende activiteiten aan van strand spelletjes tot yoga en natuurlijk surfen. Naast surflessen voor volwassenen van elk niveau, zijn we gespecialiseerd in surflessen die aangepast zijn voor kinderen.

Zomervakantie vieren buiten met kinderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Het Surflife Family Camp in Tocha is een klein familie surfkamp dat gerund wordt door een team vrienden van over de hele wereld. We bevinden ons aan de rand van het kleine kuststadje Praia da Tocha, waar je restaurants, barretjes, ijssalons en nog veel meer mogelijkheden vindt om echt in de Portugese cultuur te duiken.

Ons surfkamp is gevormd door families voor families. We hebben ons vakantiepakket zo ontworpen zodat kinderen kinderen kunnen zijn en ouders echte persoonlijke quality-time kunnen vinden. Elk lid van jouw familie kan de perfecte vakantie ervaren. We bieden verschillende activiteiten aan van strand spelletjes tot yoga en natuurlijk surfen. Naast surflessen voor volwassenen van elk niveau, zijn we gespecialiseerd in surflessen die aangepast zijn voor kinderen.

SURFLIFE FAMILY TOCHA

ONZE SURFLIFE FAMILIE STAAT VOOR JE KLAAR

Wij zijn een kleine gemeenschap van oceaanliefhebbers, outdoor-explorers en
gelukzoekers, die besloten hebben zich te vestigen aan de zonnige westkust van Portugal
Centro. Hier hebben we een speeltuin gecreëerd voor vakantiegangers om actief te zijn,
vrienden te maken en te chillen. Wij zijn een familie van vrienden uit de hele wereld: Surf
camp oprichters Julia en Sam begonnen hun surfcamp in 2019. Samen met hun
twee kampkinderen Nia en Narley en een zeer internationale crew uit Duitsland,
Nederland, België, Engeland, Oostenrijk en Tsjechië, verwelkomen ze je in
hun kleine gemeenschap.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met onze lichte en sociale manier van leven in
ons surfkamp in Praia da Tocha.

KIES JOUW PAKKET

Prijzen variëren per week. Scroll naar beneden voor een volledig overzicht van onze prijzen per week.

VERBLIJF

Je verblijft in een ruime Tipi-tent voor 4 personen. Onze gezamenlijke ruimte is uitgerust met een volledig ingerichte keuken met gedeelde koelkast en meerdere kookstellen. Daarnaast is er chill plek waar ruimte is om even tot rust te komen en waar wij Ayurvedic massages aanbieden.

video impression

SURFEN

Surflife biedt professionele surflessen aan voor alle levels. Onze lessen worden verzorgd door ervaren, gekwalificeerde en gepassioneerde instructeurs. Surfen is een sport waarbij geduld nodig is en goede instructies van belang zijn. Dankzij de surflessen (voor alle niveaus!) kan het hele gezin volop genieten en kunnen jullie binnen enkele dagen de eerste golf surfen! Twijfel daarom niet en boek jouw surflessen bij Surflife!

ETEN

Ons familiepakket omvat een ontbijtbuffet en op vijf avonden per week kookt onze chef-kok internationale gerechten met verse salade en dessert. Al onze gerechten zijn veganistisch en een paar dagen per week hebben deze maaltijden een vleesoptie. Als u liever zelf kookt, kunt u gebruik maken van onze volledig uitgeruste keuken. Twee dagen
per week geven we je de gelegenheid om in de Portugese cultuur te duiken en traditionele visrestaurants, tapasbars of grillrooms te ontdekken.

ACTIVITEITEN

Gedurende de week organiseren wij verschillende activiteiten op het surfcamp. Daag jezelf uit en wie weet ontdek jij je nieuwe passie!

FAQ SURFCAMP

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over je surfavontuur in Portugal. Bekijk onze veelgestelde vragen. Als je hier geen antwoord vindt, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar en denken met je mee!

Ik heb via de site geboekt maar heb nog geen bevestiging ontvangen?

Controleer je ongewenste e-mail! Het gebeurt vaak dat spamfilters onze e-mails beschouwen als advertenties of spam. De bevestigings-e-mails komen aan op het e-mailadres waarmee u hebt geboekt.

Nog steeds niets? Mail dan even naar info@surflife.eu

Hoe boek ik een activiteit?

Wij bieden leuke activiteiten op onze bestemmingen. U kunt deze boeken bij de crew ter plaatse. De prijzen en beschrijving van de activiteiten op onze website zijn onder voorbehoud. De prijzen kunnen ter plaatse afwijken. Het is ook mogelijk dat activiteiten soms afwijken van de beschrijving. Dit kan te wijten zijn aan een gewijzigde lokale situatie. Houd er rekening mee dat als er te weinig interesse is in een activiteit, deze niet zal worden georganiseerd.

Deelname aan excursies is op vrijwillige basis en altijd op eigen risico van de deelnemers.

Wat zijn de bankdetails van Surflife?

Betaling kan via onderstaande gegevens;

ING Bank in Amsterdam

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2A

Het is van belang dat u het reserveringsnummer meld tijdens de transactie

wanneer moet ik betalen?

Zodra je een boekingsbevestiging ontvangt van ons dient u binnen 8 dagen 30% van het totaal te betalen bedrag over te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor het aanvangen van uw vakantie over gemaakt te worden.

Wanneer u boekt binnen de termijn van 6 weken voor aanvang dient u het totaal te betalen bedrag in 1 keer te betalen.

Na de boeking ontvangt de hoofdboeker een factuur per email. Deze factuur bevat alle betalingsvoorwaarden.

Is het mogelijk een extra persoon bij te boeken?

Afhankelijk van de accomodatie is het mogelijk om voor meerdere mensen te boeken.

Wanneer de accomodatie dit toe laat zal deze persoon bij geboekt worden. Deze persoon ontvangt dan een nieuwe factuur. De eerder geboekte personen behouden hun eerder ontvangen factuur. Deze veranderd niet.

Voor het bij boeken van 1 of meerdere personen dient de hoofdboeker een email te sturen of conact op te nemen via +310850031234

Is het mogelijk om ter plekken een extra week bij te boeken?

Ja dit kan ter plekken, echter bieden wij geen garantie vanwege de mogelijkheid dat er geen plek meer is tijdens deze extra week. Voorkom dat er geen plek is door vooraf te boeken.

Hoe annuleer ik mijn vakantie?

Wanneer u uw vakantie annuleert worden hiervoor kosten in rekening gebracht conform onze voorwaarden. Annuleren is daarom niet kostenloos. Een annulering kan enkel worden uitgevoerd door de hoofdboeker.

Annulering 8 dagen of langer van tevoren:

Email ons over je annulering, bij voorkeur met een reden. Binnen een aantal dagen na uw annulering ontvangt u een annuleringsfactuur per mail. Wanneer u al betaald heft en nog geld van ons dient te ontvangen vermeld dan alstublieft uw account nummer in de email zodat wij zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag terug kunnen storten.

Annuleren  binnen 7 dagen voor uw vertrek:

Zodra u wilt annuleren binnen 7 dagen voor vertrek kunt u ons mailen of bellen via +310850031234

Wat zijn de kosten bij annulering?

Wij berekenen kosten volgens onze voorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

-Bij annulering meer dan 1 maand voor de reis 35% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reis 60% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reis 85% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering 7 dagen of minder voor de reis 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.

Wat zijn andere opties dan annuleren?

In plaats van annuleren zijn er de volgende opties;

Laat iemand anders in jouw plaats gaan:

De hoofdboeker kan iemand anders in jouw plaats laten gaan. Tot 7 dagen voor vertrek kan door de hoofdboeker een naam worden aangepast zonder extra kosten te maken. Dit kan via de mail.

Omboeken van de vakantie:

Tot 4 weken voor vertrek kan de boeking aangepast worden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Let er wel op dat eventuele hogere kosten verrekend zullen worden.

Voor het aanpassen van je vakantie kun je ons mailen of bellen via +310850031234

Voorzien wij in linen?

Ja, wij voorzien in linnen.

Voorzien wij in handdoeken?

Ja, handdoeken zijn inbegrepen, u krijgt een handdoekenpakket inclusief een stranddeken.

Houden jullie rekening met vegetariërs en/of voedsel allergieën?

Zeker! Laat dit weten in jouw boeking of mail ons jouw wensen of allergieën. Wanneer je specifieke ingrediënten nodig hebt is het aan te raden om deze zelf mee te nemen aangezien niet alles beschikbaar is in de lokale supermarkten.

Is het avond eten inbegrepen?

Ja, op 5 avonden per week kookt onze chef verschillen internationale maaltijden vergezeld met een verse salade en desert, gemaakt met verse producten en een hoop liefde!

Welk eten kunnen we verwachten?

Wij bereiden gezond eten gemaakt van verse producten. Daarnaast bieden we aan de bar koude drankjes en snacks aan voor na een lange dag surfen.

Ik heb nooit eerder gesurft. Bieden jullie volledige pakketten aan?

Ja, in alle pakketten bieden we beginners surflessen aan waar je kunt leren hoe je je eerste met veilige begeleiding in groepen van maximaal 8 studenten. We leren je alle basisprincipes van board controle, het lezen van de oceaan en veilig blijven.

Moet ik mijn activiteiten vooraf boeken?

Voor het hoogseizoen is dit aan te raden gezien de beperkte plekken en de drukte in deze periode. Indien u ter plekken wilt boeken zal onze host u daar bij assisteren.

Ik ben een gevorderde surfer en zou graag werken aan meer gevorderde maneuvres. Wat zijn mijn opties?

Ja, we bieden ook lessen voor gevorderden in al onze pakketten. We hebben surfcoaches die allemaal goed getraind zijn in het lesgeven aan gevorderde surfers en je een stapje verder krijgen in het surfen op de groene golven. Laat ons tijdens het boeken weten wat je surf ervaring is en we passen je in de juiste groep voor jouw vaardigheden.

Uit hoeveel mensen bestaat een lesgroep en welke qualificaties bezit de instructeur?

Afhankelijk van jouw niveau bestaat een lesgroep uit maximaal 5 tot 8 personen. Daarnaast word er rekening gehouden met de leeftijd van de leerlingen om een goede balans te vinden tussen het aantal leerlingen per instructeur.

Al onze instructeurs hebben meerdere jaren surf/ les ervaring als ook een CPR certificatie. De instucteurs worden getraind en getoetst door de Europese ‘International Surfing Association’.

Is er een lifeguard aanwezig op het strand tijdens het vrij-surfen?

Op al onze stranden zijn lifeguards aanwezig gedurende de zomer. Zodra de condities te gevaarlijk zijn, wat zelden voor zal komen, gaan wij niet het water in en zal er een andere activiteit worden georganiseerd.

Wat is het adres van de camping?

Surflife Family Tocha
Rua dos Pescadores Nossa Senhora da Tocha
3060-691 Praia da Tocha – Cantanhede

Portugal

Ik kom met eigen vervoer. Hoe laat kan ik inchecken?

Wanneer je met eigen vervoer komt kan je op zaterdag vanaf 15:00 inchecken. Om 19:00 hebben we een gezamelijk diner en camp introductie.

Is het mogelijk om mijn auto te parkeren?

Het is mogelijk om je auto op een privé terrein te parkeren voor de camping.

Waarom zou ik een reisverzekering afsluiten?

De gemiddelde kosten voor overzeese medische behandelingen bedragen £ 2.040, maar kunnen veel hoger zijn.

In één geval bijvoorbeeld, waarbij meerdere fracturen en een slagader in de VS werden behandeld, werd een Britse burger gedwongen om een ​​luchtambulance terug te brengen naar het VK.

De kosten van de behandeling en het transport waren bijna £ 500.000.

 • • Het krijgen van medische zorg op vakantie kan u duizenden ponden kosten.
 • • Een reisverzekering die u thuis en medische kosten dekt, is essentieel.
 • • Andere verzekeringen – zoals creditcardongevallen en particuliere ziektekostenverzekering – dekken niet de meeste reisnoodgevallen.
 • • Zonder verzekering moet u misschien zelf de noodkosten dekken – het Nederlandse consulaat zal u waarschijnlijk niet helpen.

Wat dekt mijn reisverzekering?

De meeste polissen dekken:

 • Verloren of gestolen bagage*
 • Medische kosten bij een noodgeval
 • Annuleringskosten, vertraging of het voortijdig afbreken van je vakantie*
 • Aansprakelijkheid voor het veroorzaken van schade aan andermans eigendommen.

*Baggage en annulerings dekking zou kunnen vallen onder een extra toevoeging binnen sommige polissen.

Wat word niet gedekt door mijn reisverzekering?

 • Houd bij het afsluiten van een reisverzekering de volgende dingen goed in de gaten:

  • Wanneer je ouder dan 65 bent of een medische aandoening heeft kan het zijn dat je een extra aanvullende verzekering nodig hebt. Als u een medische aandoening heeft, moet u dit aan uw verzekeraar vertellen als dit wordt gevraagd of omdat uw verzekering hierdoor ongeldig wordt. Wanneer u een verzekering koopt, moet u alle vragen over uw omstandigheden en gezondheid eerlijk beantwoorden. Neem hierin alles mee, zelfs als je denkt dat het niet belangrijk is, bijvoorbeeld gewone tabletten voor hoge bloeddruk of angina. Als u dit niet doet, kan het zijn dat uw polis ongeldig wordt verklaard.
  • Avontuurlijke sporten, wintersporten en ‘gevaarlijke activiteiten’ worden vaak niet gedekt als onderdeel van een standaard reisverzekering en u heeft mogelijk extra dekking nodig.
  • Reizen naar landen of gebieden waar een negatief reisadvies voor gelden worden niet gedekt door de verzekeraar.
  • De dekking voor stakingen, burgerlijke onrust, aardbevingen, terroristische aanslagen en epidemieën zoals SARS varieert.
 • Coverage for strikes, civil unrest, earthquakes, acts of terrorism and epidemics such as SARS varies.

Do you still need travel insurance if you have a European Health Insurance Card (EHIC)?

 • With an EHIC (formerly E111) you get the same level of state-provided medical care as someone who lives in the country you’re visiting. It’s valid in all European Economic Area countries and Switzerland.
 • The downside is that the local level of care might not be the same as what you’d get in the UK. You’ll also need to pay for part of your bills, if that’s how the local system works.
 • EHIC won’t cover the costs of repatriation – getting you back home – after a medical emergency on holiday could be very costly.
 • If you use an EHIC to get medical care, some insurers won’t ask you to pay the excess on your medical claims.
 • While it’s worth getting an EHIC, it’s not enough on its own. You should still get travel insurance that includes medical and repatriation cover.

Hoeveel is het een reisverzekering mij waard?

De voornaamste reden van een goede verzekering is het dekken van eventuele medische kosten tijdens uw reis.

 • Wat gebeurd er als u onverhoopt hoge medische kosten maakt door een ongeval?

Door het wegnemen van finaciële risico’s door middel van een verzekering biedt een minder stresvolle onderneming wanneer op vakantie gaat.

Schade aan bezittingen valt onder uw inboedel verzekering.

Het beste is voorafgaand aan uw vakantie te checken of u in het bezit bent van beide polissen.

Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden korting aan wanneer u uw bagage niet mee laat verzekeren.

It’s best to check whether you have this already before you add it to your travel policy.

Some travel insurers will give you a discount if you exclude baggage cover.

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact Lisa

NEEM CONTACT OP MET ONZE TOCHA SPECIALIST

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer? Wij staan graag voor je klaar!
We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Gallery

Een kleine impressie van het Surflife Family Tocha surfcamp in Portugal.
CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Custom

ALL PRICES AS DESCRIBED IN PRICE OVERVIEW
 

 

 

Date and availability

Arrival & Departure

 

Big Family Tipi Tent

Price per adult (from 14 y.o.)Price per Teen (14-18)Price per child

(6-1 3 y.o.)

Price per child (3-5 y.o.) 

Extra Mini Tipi

 

Tipi Tent Small

03 june 2023 – 10 june 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
10 june 2023 – 17 june 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
17 june 2023 – 24 june 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
24 june 2023 – 01 july 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
01 july 2023 – 08 july 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
08 july 2023 – 15 july 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
15 july 2023 – 22 july 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
22 july 2023 – 29 july 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
29 july 2023 – 05 august 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
05 august 2023 – 12 august 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
12 august 2023 – 19 august 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
19 august 2023 – 26 august 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
26 august 2023 – 02 september 2023€700,-€250,-€200,-€165,-€115,-€250,-€400,-
02 september 2023 – 09 september 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
09 september 2023 – 16 september 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
16 september 2023 – 23 september 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
23 september 2023 – 30 september 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-
30 september 2023 – 7 October 2023€700,-€245,-€175,-€140,-€105,-€245,-€385,-

n/b = Niet beschikbaar. Volledig volgeboekt!

Heb je plannen om meer dan 1 week te boeken? Contact ons dan!

INCLUSIEF:

 • 8 dage/ 7 nachten verblijf bij Surflife Family Tocha
 • Tipi tent met dubbel bed (180*200) en 2 eenpersoons bedden (90*200)
  Inclusief camping opslag, licht en electriciteit, borden en bestek
  Daarnaast is elke tent uitgerust met zonnebedjes
 • Comfortabele matrassen, kussens en dekbed
 • Dagelijks ontbijt buffet
 • 5x dinner bestaand uit salade, hoofdgerecht en dessert
 • 7 gebruik van surfmateriaal waaronder surfboards en wetsuits
 • Toegang tot de gezamelijke ruimte waaronder de gebruiksklare keuken. (ketel, koffiezetapparaat, gasfornuis, koelkast, keukengerij etc.)
 • Teogang tot de chill ruimte met hangmatten, lounge, tafels en stoelen, baby stoeltjes, slackline en meer
 • Animatie voor kinderen en een oppasservice voor tijdens de volwassen surflessen en yoga les
 • Meertalige surf camp crew
 • Stel uw eigen activiteitenpakket samen

OPTIONEEL

Surf

 • Surf les voor kinderen: 5 dagen van 1,5 uur per dag in groepjes van 3-4 kinderen per instructeur €175,-
 • Surf lessen voor volwassenen: 5 dagen van 1,5 uur per dag in groepjes van maximaal 8 pers. per instructeur €125,-

Food

 • Lunch packet: Zondag – Vrijdag voor €8,- per persoon per dag. Voor kinderen is er de optie op een kleiner broodje met beleg naar keuze voor €5,-

Yoga & Welness

 • Yoga les: 5x 1 uur yoga op het strand of camp aan het begin of einde van de dag €50,- (Vooraf boeken mogelijk)

Belangrijk

 • Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis
 • Reisverzekering: Verplicht
 • Annuleringsverzekering: Optioneel

Voor meer informatie kijk op https://www.surflife.eu/nl/verzekering/