Les Landes, France

SURFLIFE MIMIZAN DELUXE

Het O’Neill Surfcamp Mimizan is opgericht in 1991, dus deze zomer vieren we alweer de 32ste zomer van het allerbeste surfcamp in Frankrijk! Dit iconische surfkamp is de plek waar het allemaal begon, maar inmiddels is het tijd voor een upgrade. Daarom hebben we een Deluxe-versie van ons beroemde surfkamp. Ga met ons mee naar deze nieuwe surf spot op een geweldige **** camping (inclusief zwembad) met luxueuze accommodaties!

Veel surfers hebben hun eerste golf in Mimizan gesurft. De zomer brengt geweldige golven voor alle surfers, of je nu een beginner bent of al meer ervaren. De Surflife Family-crewleden zijn zelf surfers, dus we garanderen altijd de leukste surfvibe. Het kamp biedt een gemeenschappelijke ruimte met een lounge, een bar en hangmatten, ontspannende yogasessies, cocktailfeestjes, professionele surflessen, beachvolleybal, verschillende surfmaterialen, bodyboards, skimboards, SUP-boards en skateboards.

Mimizan ligt aan de Franse Atlantische kust met prachtige zandstranden, hoge duinen en daarachter, de meest complete surfstad van Frankrijk. Dit is waar je kunt losgaan in Bar l’Orchestra, de Shaka Surfbar en de bekende Barra nachtclub. Het gezellige centrum van Mimizan biedt ook vele coole surfshops, een bazaar, cocktailbars en leuke restaurants met verschillend aanbod.

We blijven ‘The Original’ en zijn blij met ons nieuwe surfcamp weer thuis te zijn in Mimizan!

Het O’Neill Surfcamp Mimizan is opgericht in 1991, dus deze zomer vieren we alweer de 32ste zomer van het allerbeste surf camp in Frankrijk! Deze zomer hebben we een Deluxe-versie van ons beroemde surf kamp. Ga met ons mee naar deze nieuwe surf spot op een geweldige **** camping (inclusief zwembad) met luxueuze accommodaties, een lounge, een bar en hangmatten, ontspannende yogasessies, cocktailfeestjes, professionele surflessen, beachvolleybal, verschillende surf materialen, bodyboards, skimboards, SUP-boards, skateboards & de beste surf vibe!

kies jouw pakket

Prijzen variëren, klik op de pakketten voor een gedetailleerd overzicht

Verblijf

Omdat er geen reden is om comfort en luxe op te offeren als je wilt genieten van de geweldige ervaring. Glamping is een nieuwe en groeiende trend van het laatste jaren, een fusie van glamour en kamperen. Het is een perfect concept voor diegenen die houden van de leuke punten van kamperen en het buiten zijn, maar al die negatieve aspecten willen vergeten en van volledig comfort willen genieten.

Video impressie surflife mimizan deluxe

A short video about giving you taste of your next surflife!

Surfen in Mimizan

Bij Surflife Mimizan Deluxe worden professionele surflessen gegeven door ervaren en gediplomeerde surf instructeurs. Zij willen je met veel passie alle surfskills leren. Surfen is een watersport die veel geduld en goede aanwijzingen vereist. Door surfles te nemen kun je het leerproces enorm versnellen en rap je eerste golf pakken. Op deze manier leer je de basis van surfen in een paar dagen tijd kennen en verhoog je jouw surfplezier! Aarzel dus niet en boek jouw surflessen bij Surflife Mimizan Deluxe!

Food

Onze chef staat helemaal tot jullie beschikking, niks chiller dan uit je bedje rollen en aanschuiven voor een fantastisch ontbijt, 's middags op het strand verrast worden met een vers beachbroodje en 's avonds een heerlijk buffet!

Wat te doen in Mimizan

Gedurende de week zijn er meerdere activiteiten waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw surfvakantie. Daag jezelf uit en breng nieuwe passies mee naar huis.

VEEL GESTELDE VRAGEN

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over jouw aanstaande surfvakantie. Bekijk onze veelgestelde vragen.
Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons team. We staan altijd voor je klaar en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op één ons surfcamp in Frankrijk!

Kan ik mijn surfvakantie ook boeken via de telefoon?

Nee. De enige manier om je in te schrijven is via onze website. Iedere reiziger heeft er een persoonlijk account waarvan de gegevens automatisch overgenomen worden in de boeking.

Ik heb mijn surf vakantie geboekt via de website maar nog geen bevestiging ontvangen?

Kijk eens bij ongewenste post! Het gebeurt regelmatig dat spam-filters onze mails als reclame of spam beschouwen.
De bevestigingsmails komen aan op het e-mailadres waarmee je geboekt hebt.

Nog steeds niet? Dan stuur je best een mailtje naar info@surflife.eu

Hoe kan ik de activiteiten boeken?

Op onze bestemmingen bieden wij leuke activiteiten aan. Deze kun je boeken bij de crew ter plaatse.De prijzen en beschrijving van de activiteiten die op onze website staan zijn onder voorbehoud. De prijzen kunnen ter plaatse afwijken. Ook kan het voorkomen dat activiteiten soms afwijken van de beschrijving. Dit kan komen door een veranderde plaatselijke situatie. Houd er rekening mee dat als er te weinig belangstelling is voor een activiteit deze niet georganiseerd wordt.

Deelname aan excursies is op vrijwillige basis en altijd op risico van de deelnemers.

Hoe kan ik de betaling overmaken?

iDeal is de snelste en makkelijkste betalingswijze. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Na het bevestigen van jouw boeking ontvang je per e-mail jou bevestiging. Je kunt dan kiezen voor een betaling via iDeal.

Betaal je via iDeal dan loopt de betaling direct door in ons systeem.

Internetbankieren
Je kunt jouw betaling via internet bankieren aan ons overmaken. Hiervoor kun je de volgende gegevens aanhouden.

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2U

Belangrijk is dat je in de omschrijving jouw reserveringsnummer vermeld.

Door verschil in banken kan het zijn dat de betaling niet direct zichtbaar is bij ons. Dit kan soms wel een aantal dagen duren. Het is belangrijk hier rekening mee te houden.

Heb je een last minute vakantie geboekt, dan raden wij aan om via iDeal te betalen. Krijg ik nog een betaalbewijs of een voucher toegestuurd?

Nee, wij sturen niets op per post. Na je online boeking krijg je een mail met je bevestiging en de betalingsgegevens. Zes weken voor vertrek controleren we alle boekingen, als we dan nog niet je totale reisbedrag hebben ontvangen ontvang je van ons een mailtje ter herinnering. Zodra we alles goed hebben ontvangen krijg je een paar weken voor vertrek de laatste reisinfo die je nodig hebt voor vertrek.

Wat zijn de bankgegevens van Surflife.eu?

De volgende gegevens kun je gebruiken wanneer je een betaling aan ons over wilt maken:

ING Bank te Amsterdam

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2A

Belangrijk is dat je bij de overschrijving jouw reserveringsnummer vermeld

Kunnen alle reizigers apart betalen?

Dit is mogelijk. Alle reizigers kunnen apart een bedrag aan SURFLIFE.EU overmaken.

Het is noodzakelijk dat in de omschrijving van de betaling het reserveringsnummer wordt vermeld. Zo weet de afdeling Administratie bij welke reservering de betaling hoort.

Wanneer moet ik betalen?

Zodra je van ons de bevestiging hebt ontvangen, dien je binnen 8 dagen een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom
De overige reissom dient daarna uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn.
Let op! Hier ontvang je geen nieuwe factuur voor.
Boek je een vakantie binnen 6 weken voor vertrek, dan is het noodzakelijk dat je de gehele betaling per direct aan ons overmaakt.
Na boeking ontvangt de hoofd boeker de factuur per mail.
Op deze factuur staan betalingstermijnen vermeld.

Mag ik ook het hele bedrag in 1 keer betalen?

Geen probleem, je  kunt de gehele betaling via IDEAL of bankoverschrijving aan ons overmaken.
Belangrijk is dan dat je jouw boekingsnummer bij de betaling vermeld!

Is het mogelijk een wijziging te maken in onze boeking?

Voor de meeste wijzigingen kun je tot 1 week voor vertrek een mail sturen. Ter bevestiging ontvang je binnen een aantal uur een aangepaste factuur per mail.

Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten berekend worden voor de wijziging. Voor meer informatie hierover, kan de hoofdboeker  een mail versturen. Uiteraard kan de hoofdboeker ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234

Kan ik een persoon bijboeken?

Vaak is het mogelijk om een of meerdere personen bij te boeken. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare busstoelen en de accommodatie die je geboekt hebt.

Wanneer er nog stoelen beschikbaar zijn en jouw accommodatie geschikt is voor een 1 of meerdere extra personen, dan berekenen wij de reissom voor je. De persoon die bijgeboekt wordt, krijgt de nieuwe reissom. De al geboekte personen behouden de oude reissom. Deze wijzigt niet mee.

Wil je een persoon bijboeken, dan kan de hoofdboeker een mail versturen. Uiteraard kan de hoofdboeker ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234.

Kan ik ter plaatse beslissen of ik een extra week wil blijven?

Je kan dit ter plaatsen nog beslissen alleen kunnen we niets garanderen.
De kans is heel groot dat het camp of de bus voor de volgende week volzit, als je vooraf reserveert dan loop je geen enkel risico!

Hoe kan ik mijn hele surfvakantie annuleren?

Annuleer je jouw surfvakantie, dan berekenen wij hiervoor de annuleringskosten volgens onze voorwaarden. Een annulering is dan ook niet kosteloos. De hoofdboeker is de enige die een annulering kan doorgeven.

De hele boeking annuleren buiten 7 dagen voor vertrek: 
Geef jou annulering per e-mail aan ons door, liefst met reden. Binnen enkele dagen na de annulering ontvang je de annuleringsfactuur per mail. Heb je al betaald maar krijg je nog geld van ons retour, vermeld dan jouw rekeningnummer in de annulering e-mail en wij zorgen dat het zo snel mogelijk teruggestort wordt.

De hele boeking annuleren binnen 7 dagen voor vertrek:
Vertrek je binnen 7 dagen, dan kun je de boeking annuleren via e-mail maar bel ons ook op 085-0031234!

Hoe kan ik een deel van mijn surfvakantie annuleren?

Het komt voor dat niet de gehele boeking geannuleerd hoeft te worden, maar voor maar een 1 of meerdere personen. De overige personen gaan dan wel op vakantie. Je kunt dan een deelannulering doorvoeren door ons een e-mail te sturen met de informatie. Jouw annulering wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Alleen de hoofdboeker kan de annulering doorgeven.

De geannuleerde persoon betaalt de annuleringskosten volgende onze voorwaarden.

Worden er personen geannuleerd en de gehele reissom is al voldaan, dan wordt het te veel betaalde bedrag naar de hoofdboeker overgemaakt. De hoofdboeker kan het geld dan overmaken naar de geannuleerde personen. SURFLIFE.NL is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de verrekening van de kosten tussen de deelnemers.

Wat zijn de kosten als ik moet annuleren?

Wij berekenen kosten volgens onze voorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

-Bij annulering meer dan 1 maand voor de reis 35% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reis 60% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reis 85% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering 7 dagen of minder voor de reis 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.

Welke andere mogelijkheden zijn er behalve annuleren?

Naast annuleren heb je ook de volgende mogelijkheden:

Iemand anders in plaats van jou op surfvakantie laten gaan:
De hoofdboeker kan iemand anders in je plaats mee laten gaan. Tot 1 week voor vertrek kan de hoofdboeker per e-mail de naam zonder extra kosten wijzigen.
Binnen 1 week voor vertrek is het alleen mogelijk om wijzigingen telefonisch door te geven.

Omboeken van de surfvakantie:
Tot 6 weken voor vertrek kan de hoofdboeker de vakantie omboeken. Wij berekenen hier geen extra wijzigingskosten voor. Houd er rekening mee dat als de reissom hoger is, deze wel aan je doorberekend wordt.
Binnen 6 weken voor vertrek is het helaas niet meer mogelijk om de vakantie om te boeken.

Wil je de surfvakantie omboeken, dan kun je ons een e-mail versturen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234.

Wat is de minimale leeftijd voor Surflife Mimizan Deluxe?

De minimale leeftijf is 18 jaar bij aankomst.

Is er reisleiding aanwezig?

Op alle bestemmingen is onze eigen crew aanwezig. Zij staan tijdens jouw vakantie voor je klaar. Zij verwelkomen je bij aankomst op de bestemming, bezoeken de accommodaties en organiseren leuke activiteiten.

Tijdens de welkomstmeeting op zaterdag ontvang je van de crew meer informatie over de activiteiten die aangeboden worden en allerlei handige weetjes en tips over jouw bestemming.

Heb je tijdens jouw vakantie vragen of opmerkingen, dan kun je de crew hier altijd over aanspreken. Daarnaast zijn zij 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen.

Is er wifi?

Op de gehele camping is WIFI aanwezig tegen betaling (via credit card)
Vergeet niet dat de roamingkosten zijn vervallen vanaf 2017, dus je zal geen extra kosten meer betalen om in het buitenland op 4G te surfen!

Wat is de gemiddelde leeftijd voor Surflife Mimizan Deluxe?

De gemiddelde leeftijd is zo’n 21 jaar, maar wisselt per week. De meeste gasten zijn tussen de 18 en 28 jaar.

Hoeveel geld moet ik meenemen?

Extra opties zoals food, surflessen kun je direct reserveren tijdens het boeken.
Daarvoor hoef je dus geen cash geld voor mee te nemen.
Enkel de borg voor de tent (€ 40,- pp) en de camping bijdrage (€ 10,-pp) worden nog gevraagd bij de check-in op zaterdag.

Zakgeld voor drankjes & feestjes hangt natuurlijk af van jouw keuzes.
In de Surflife-bar betaal je met een drankkaart van ca. €1,50 per consumptie.

Wat is het alcoholbeleid op locatie?

Surflife heeft een eigen surf bar waar jullie gedurende de dag heerlijk frisse blikjes en ’s avonds ook bier en/of wijn kunnen krijgen.
Wij verwachten van al onze gasten dat jullie je verantwoordelijk gedragen.

Buiten het surf camp gelden in Frankrijk dezelfde regels als in Nederland.

Kan ik waardevolle spullen veilig achterlaten op het camp?

Op de locaties zijn kluisjes aanwezig. Deze kluisjes zijn bovendien allemaal voorzien van stopcontacten!
Zo kan je je waardevolle spullen veilig opbergen én kan je tegelijk gsm, iPod, camera, laptop, e.d. opladen.
Wil je meerdere toestellen gelijktijdig opladen, dan raden we aan een verdeelstekker mee te nemen.

Een kluisje een weekje huren kost €10,- (ter plaatse te betalen). Surflife is echter niet verantwoordelijk voor diefstallen.

Is er elektriciteit in de tenten om m'n gsm op te laden?

Ja, elk van onze tenten is voorzien van elektriciteit, er ook een kluisjes worden gehuurd.
Deze kluisjes zijn allemaal voorzien van stopcontacten!
Zo kan je je waardevolle spullen veilig opbergen én kan je Telefoon, camera, laptop, e.d. tegelijk opladen.

Een kluisje een weekje huren kost € 10,- (ter plaatse te betalen). Surflife is echter niet verantwoordelijk voor diefstallen.

Kan ik ook zelf koken?

Helaas hebben we geen keukentje voor de gasten en kun je dus gebruik maken van de lokale horeca als je geen gebruik wenst te maken van onze opties.

Houden jullie rekening met vegetariërs en/of allergieën qua eten?

Absoluut, geef dit aan in de boeking of stuur ons een mail met jouw wensen of eisen. Heb je echt specifieke ingredienten nodig? Dan is het raadzaam deze mee te nemen en aan onze chef te overhandigen. Niet altijd is alles verkrijgbaar in de lokale supermarkten.

Ik wil graag op surfcamp maar ben allen, doen of niet?

Niet twijfelen!

De meeste mensen zijn inderdaad met een of meerdere vrienden. Maar er zijn elke week ook solisten bij! Na de eerste avond of al na de busreis ken je waarschijnlijk reeds de helft van de mensen. De 2de helft van de groep is voor de avond erna.

Wat zit er allemaal in een tent?

Onze Tenten worden al ingericht klaargezet voor jullie.
Alle tenten zijn voorzien van bedden, verlichting, een handig kastje gevuld met borden, bekers & bestek en een koelkast.

Mag ik ook mijn eigen tent meenemen of in mijn auto slapen?

Nee, helaas hebben we daar op ons surfcamp geen ruimte voor. Maar geloof ons, onze tentjes zijn echt heel chill en dat scheelt je een hoop gezeul en stress met opzetten!

Is er een supermarkt in de buurt?

De camping heeft een kleine mini market en in het dorpje vindt je ook een supermarktje!

Is het surfmateriaal continu beschikbaar?

Onze surfmateriaaltent opent iedere ochtend na het ontbijt zo rond 10u30 en sluit ’s avonds rond 19u. Wil je daarvoor of erna nog surfen kan dat ook, maar dan moet je ter plaatse afspraken maken met ons team.

Er zullen ochtend- en avondsessies onder begeleiding voorzien worden. Aangezien de golven meestal het beste zijn in de ochtend staat onze crew altijd vroeg op, meestal bij het eerste licht. Je kan dus altijd mee met crewmembers voor een ochtendsessie!

Moet ik zelf een wetsuit meenemen?

Heb je zelf een wetsuit? Dan kun je deze zeker meenemen. Wij hebben wetsuits genoeg in alle maten voor slechts € 25,- per week.

Ik heb nog nooit gesurf, is dat erg?

Zeker niet! Het is juist onze doelstelling om mensen te laten kennismaken met het surfen! Naar schatting heeft de helft van de mensen die meereizen hebben nog nooit een surfboard van dichtbij gezien… We geven daarom op onze camps les in verschillende niveaus: beginner tot gevorderde. Boards, wetsuits en lycra’s zijn aanwezig!

Moet ik aan alle activiteiten meedoen?

Op ons surfcamp kan je vrijblijvend meedoen aan de activiteiten die door Surflife worden organiseert. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage die je aan het einde van de week cash bij ons kan voldoen.

Kan ik ook m'n eigen board meenemen?

Dat mag op de bus, wel even aangeven bij de boeking want de plaatsen hiervoor zijn beperkt. Voor het meenemen van een surfboard wordt er € 25,- gerekend.

Wat zijn de opstapplaatsen?

 • Amsterdam: NS Station Holendrecht, Busstation streekvervoer (zijde Meibergdreef)
 • Breda: Treinstation Prinsenbeek Parking terrein de Elleboog, internationale bushalte
 • Utrecht: Utrecht Touringcarhalte, Reactorweg 1, Nabij Restaurant Meet & Eat
 • Rotterdam: Metrostation Capelse Brug aan het Van Rijckevorselplein
 • Antwerpen: Station Berchem, Borsbeekbrug. Richting singel.
 • Leuven: Parkeerplaats Veilingweg
 • Gent, Busparking Dampoort

Gaat de bus iedere week gegarandeerd?

Gedurende het hoogseizoen vertrekt de bus gegarandeerd. In de andere weken kan het zijn dat er bij minder dan 20 aanmeldingen, wordt besloten de busreis te laten vervallen. Samen kijken we dan naar een passende oplossing.
Het kan ook zo zijn, dat er bij minder dan 6 aanmeldingen voor een opstap plek er wordt besloten deze te laten vervallen.
Je ontvangt hier tijdig bericht van en zult de keuze hebben om op een andere opstapplek je reis te beginnnen!

Wanneer vertrekt de bus, komt deze aan?

Bussen vertrekken vrijdag in de middag/avond en komen altijd op zaterdagochtend aan op de bestemming. De bussen naar huis vertrekken dan de zaterdagavond vanaf de bestemming en komen op zondagochtend weer aan op de opstapplaats.

Hoeveel bagage mag ik meenemen in de bus?

Tijdens de busreis mag je de volgende bagage meenemen:

 • 1 koffer of reistas van 20 kilo. De afmetingen mogen maximaal 80x70x30 cm zijn.
 • 1 stuk handbagage van 2 kilo.
 • Eventueel een surfboard of skateboard mag, graag surfboards aangeven bij de boeking om zeker te zijn dat er ruimte is. Surfboards mogen niet langer zijn dan 2m70 en de meerkosten hiervoor zijn € 25,-.

Het is belangrijk dat je je aan de voorschriften houdt. Overbagage kan door de chauffeurs geweigerd worden.
Het is niet toegestaan om alcoholische dranken, volle gasflessen, tuinmeubelen, koelboxen, fietsen, bungalowtenten en dergelijke mee te nemen in de bus.

Wordt er gestopt om te eten onderweg?

Jazeker, op de heenreis wordt er ter hoogte van Gent gestopt om bij een wegrestaurant wat te kunnen eten. Maar je kunt natuurlijk ook prima zelf wat broodjes voor onderweg meenemen.

Op de terugreis vertrekken we pas na het avondeten dus maken we hiervoor geen aparte stop meer onderweg.

Mag je roken in de bus?

In onze bussen mag niet gerookt worden. Voor de rokers wordt er regelmatig een stop gemaakt.

Wij komen met eigen vervoer, hoelaat kunnen we inchecken?

Met eigen vervoer ben je welkom vanaf zaterdagochtend 10u, de accommodaties zijn meestal beschikbaar rond het middaguur.

Wat zijn de adres van de camping?

Surflife Mimizan Deluxe

8 Rue Marina, 

40200 Mimizan, Frankrijk

Ik ben iets vergeten in de bus, wat nu?

Als er iets is achtergebleven, dan gaat de chauffeur dat zeker vinden bij het opruimen van de bus. Bel direct naar onze vaste busmaatschappij Bakker Travel +31 (0)75 – 621 7537 of stuur ons een mailtje en wij gaan dan bekijken hoe we het gevonden voorwerp weer bij jou kunnen krijgen.

Reisverzekering wel of niet noodzakelijk?

Ik ga op vakantie, moet ik wel of niet een reisverzekering afsluiten? Is een dergelijke verzekering wel echt noodzakelijk?

Wil je weten of een reisverzekering nuttig voor jou is, doe dan de reisverzekeringcheck.

Reisverzekeringcheck

Gebruik onze vragenlijst om te bepalen of je wel of geen reisverzekering nodig hebt en lees de onderstaande vragen:

 • Kan ik het me financieel veroorloven om het geld wat ik voor mijn vakantie betaald heb als verloren te beschouwen, als er iets onverwacht gebeurt zoals, ziekte of extreme weersomstandigheden?
 • Als ik mijn reis/vakantie moet afbreken in verband met een noodgeval, kan ik dan de extra kosten betalen voor een vliegticket naar huis?
 • Vergoed mijn ziektekostenverzekeraar alle medische kosten in het buitenland, maar ook extra verblijfskosten of de kosten van een tussentijdse vlucht naar huis als ik ziek of gewond ben?
 • Als ik al mijn bagage kwijt raak of ik moet noodgedwongen ergens overnachten door extreme weersomstandigheden, heb ik dan genoeg geld om mijn bagage te vervangen en kan ik de extra verblijfskosten betalen?
 • Mocht ik in het buitenland komen te overlijden, kan ik of mijn familie dan duizenden euro’s ophoesten om het stoffelijk overschot te repatriëren?

Mocht je een keer ‘Nee’ hebben geantwoord op één van de bovenstaande vragen, dan is het verstandig een reisverzekering af te sluiten.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering is een verzekering die tijdens je reis of vakantie een aantal garanties biedt bij onvoorziene omstandigheden en problemen. Een reisverzekering geeft in hoofdlijnen dekking voor een aantal belangrijke onderdelen:

 • Financiële vergoeding bij onder andere verlies of diefstal van bagage.
 • Vergoeding bij noodzakelijk langer verblijf of versnelde terugkeer naar huis.
 • 24-uurs hulpverlening van een Alarmcentrale.
 • Medische kosten.

In welke situaties kan een reisverzekering van pas komen?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een kortlopende reisverzekering af te sluiten. De belangrijkste zijn onbezorgd op vakantie, hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen en het voorkomen van hoge kosten.

Een aantal praktijkvoorbeelden:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte.
 • Een familielid heeft een ernstig ongeluk gehad en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld en je moet nieuwe kleding aanschaffen.
 • Je hebt acute medische hulp nodig in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je vakantiebestemming.

Wat zijn de kosten en dekking van de reisverzekering?

Voor kosten en voorwaarden check hier!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/#kort-verzekering

Wat zijn de kosten voor een annuleringsverzekering?

Wat dekt de annuleringsverzekering?

De dekking hangt af van het type verzekering die je hebt gekozen bij Surflife. De Europeesche verzekeringen dekt alleen kosten van een annulering met geldige, onvoorziene reden. Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst met veel voorkomende situaties en de bijhorende dekking:

Annuleringsreden

Gold

Dekking

Premium

Dekking

ziekte of ongeval

100%

100%

familie 1e,2e graad die komt te overlijden of ernstig ziek wordt

100%

100%

familie 3e graad die komt te overlijden

100%

100%

vergoeding van niet gebruikte reisdagen bij afbreken van reis

100%

100%

onvrijwillige werkloosheid na een vast dienstverband

100%

100%

als je net een job gevonden hebt

100%

100%

zwangerschap indien begunstigde voor de reis nog niet zwanger was op boekingsdatum en vertrekdatum in laatste 3 maanden zwangerschap valt

100%

100%

zwangerschapscomplicaties

100%

100%

als je auto het begeeft vlak voor de reis

100%

100%

annulering wegens voorafbestaande ziekte

100%

100%

visum wordt geweigerd

100%

100%

feitelijke scheiding

100%

100%

zelfmoord van begunstigde, partner, bloed-aanverwant tot in 2e graad

100%

100%

huwelijk gaat niet door

100%

100%

elke andere reden anders dan hierboven genoemd*

0%

75%

Klik hier om naar de uitgebreide voorwaarden te gaan.

*Met de all risk dekking ben je verzekerd voor 75% van de annuleringskosten wanneer je annuleert wegens elke andere reden dan hierboven genoemd. Belangrijk is dat deze reden voor jou persoonlijk van belang is. Daarnaast moet de reden onvoorzien en buiten jouw schuld om zijn. ‘Ik heb geen zin meer’ is daarom helaas geen geldige reden voor de Europeesche. Meer informatie vind je onder 2.4 in de voorwaarden.

Maximum aantal personen
Het aantal reizigers dat bij schade recht heeft op een uitkering is beperkt tot 4 gezinnen of 9 personen. Met gezinnen wordt bedoeld de personen die bij de verzekerde in huis wonen en met wie de reiziger samen reist. Een gezin kan ook bestaan uit 1 persoon.

Bestaat jouw reisgezelschap uit meer dan 4 gezinnen of 9 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het uitbreiden van de dekking. Wij informeren je dan graag over de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Dekking uitbreiden
Het is mogelijk om de dekking van de annuleringsverzekering uit te breiden met onderstaande clausules. Voor meer informatie en de tarieven kun je telefonisch contact met ons opnemen.

– Adoptieclausule: verzekeren tegen onverwachte toewijzing van een adoptiekind

– Beroepsmilitairenclausule: verzekeren tegen onverwachte overplaatsing i.v.m. oorlogsdreiging en intrekking van het verlof door de bevoegde instantie

– Huisdierenclausule: verzekeren tegen plotselinge ernstige ziekte van hond, kat of paard

– Marineclausule: verzekeren tegen verschillende onverwachte situaties die betrekking hebben op een marinier

– Zaakwaarnemer: verzekeren tegen situaties die onverwacht een extra persoon overkomen conform de dekkingsvoorwaarden, die niet kan worden beschouwd als eerste, tweede of derde familielid

Kan ik ook later (na het boeken ) nog een reis- en/of annuleringsverzekering bijboeken?

Een reisverzekering kan tot 1 dag voor vertrek worden bijgeboekt.

Een annuleringsverzekering kan alleen bijgeboekt worden tot 7 dagen na de boekingsdatum.

Dit kun je zelf direct regelen via deze link!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/

NEEM CONTACT MET ONS OP

LISA

CONTACT ONZE FRANKRIJK SPECIALIST
Surflife crew Lisa Ham-2

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer? Wij staan graag voor je klaar!
We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Gallery

Een kleine impressie van Mimizan en ons Surlife Mimizan Deluxe surfcamp.
kies jouw week

Prijs overzicht Essential

alle getoonde prijzen zijn per persoon per week

 

Data Surf trip

Aankomst & Vertrek 

Gedeelde

4 persoons Tipi 

Bezet met 4 personen

09 juli 2022 – 16 juli 2022€ 289
16 juli 2022 – 23 juli 2022€ 289
23 juli 2022 – 30 juli 2022N/B
30 juli 2022 –  06 augustus 2022N/B
06 augustus 2022 –  13 augustus 2022N/B
13 augustus 2022 –  20 augustus 2022N/B
20 augustus 2022 –  27 Augustus 2022€ 289
27 augustus 2022 –  03 september 2022€ 289

n/b = Niet beschikbaar, volgeboekt!

*Getoonde pakketprijs is een voorbeeld
exacte prijs wordt automatisch door onze boeking module berekend!

INCLUDED

 • 8 dagen / 7 nachten verblijf bij Surflife Mimizan Deluxe
 • Gedeelde Tipi, compleet ingericht inclusief bedden.
 • Beddengoed en linnengoed.
 • Kampeermaterialen: opbergkastje, koelbox gevuld met borden, bestek en bekers;
 • Surf Chill Out met hangmatten, loungebanken, surf films, schaduwtenten etc;
 • Toegang tot surf camp faciliteiten
 • 24/7 crew
 • Stel je eigen pakket samen

OPTIONAL

Surf

 • Surf Package A; gebruik surf materiaal 7 dagen + surfles € 95,-
  (1x theorie- en 2 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) 
 • Surf Package B; gebruik surf materiaal 7 dagen + surfles € 110,-
  (1x theorie- en 3 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) 
 • Surf Package C; gebruik surf materiaal 7 dagen + surfles € 125,-
  (1x theorie- en 4 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) 
 • Eigen board Meenemen eigen surfboard in bus € 25,- per boardbag
 • Wetsuits (zijn niet inclusief bij bovenstaande surf packages):
 • Wetsuit € 25,- per week

Food

 • Half Pension, & dagen ontbijt buffet & 5 avonden diner (inclusief BBQ) voor € 110,- per persoon.
 • Beach sandwich: € 5,- per dag inclusief drankje

Yoga

 • Yoga lessons: 2 x 1h yoga sessions for € 20,- per week

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per person

Transfers

 • Bordeaux – Mimizan € 100,- max 4 personen
 • Labouheyre – Mimizan € 40,- max 4 personen

Important

 • Reis- en annuleringsverzekering
  (reisverzekering is verplicht, annuleringsverzekering is eigen keuze)
  (meer info op www.surflife.eu/verzekering)
CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Premium

ALL PRICES ARE PER PERSON PER WEEK

 

Data Surf trip

Aankomst & Vertrek 

Gedeelde

4 persoons Tipi 

Bezet met 4 personen

09 juli 2022 – 16 juli 2022€ 540,-
16 juli 2022 – 23 juli 2022€ 540,-
23 juli 2022 – 30 juli 2022N/B
30 juli 2022 –  06 augustus 2022N/B
06 augustus 2022 –  13 augustus 2022N/B
13 augustus 2022 –  20 augustus 2022N/B
20 augustus 2022 –  27 augustus 2022€ 540,-
27 augustus 2022 –  03 september 2022€ 540,-

n/b = Niet beschikbaar, volgeboekt!

*Getoonde pakketprijs is een voorbeeld
exacte prijs wordt automatisch door onze boeking module berekend!

INCLUDED

 • 8 dagen / 7 nachten verblijf bij Surflife Mimizan Deluxe
 • Gedeelde Tipi, compleet ingericht inclusief bedden.
 • Beddengoed en linnengoed.
 • Kampeermaterialen: opbergkastje, koelbox gevuld met borden, bestek en bekers;
 • Surf Chill Out met hangmatten, loungebanken, surf films, schaduwtenten etc;
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 5 dagen avondeten (inclusief BBQ)
 • 7 dagen gebruik surf materiaal
 • 7 dagen gebruik wetsuit
 • 1 x surf theorie les
 • 4 x 1,5 surfles
 • Toegang tot surf camp faciliteiten
 • 24/7 crew
 • Stel je eigen pakket samen

OPTIONAL

Food

 • Beach sandwich: € 5,- per dag inclusief drankje

Yoga

 • Yoga lessons: 2 x 1h yoga sessions for € 20,- per week

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per person

Transfers

 • Bordeaux – Mimizan € 100,- max 4 personen
 • Labouheyre – Mimizan € 40,- max 4 personen

Important

 • Reis- en annuleringsverzekering
  (reisverzekering is verplicht, annuleringsverzekering is eigen keuze)
  (meer info op www.surflife.eu/verzekering)
CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Elite

ALL PRICES ARE PER PERSON PER DAY

 

Data Surf trip

Aankomst & Vertrek 

Privé

2 persoons Tipi 

Bezet met 2 personen

09 juli 2022 – 16 juli 2022€ 651,-
16 juli 2022 – 23 juli 2022€ 651,-
23 juli 2022 – 30 juli 2022N/B
30 juli 2022 –  06 augustus 2022N/B
06 augustus 2022 –  13 augustus 2022N/B
13 augustus 2022 –  20 augustus 2022N/B
20 augustus 2022 –  27 Augustus 2022€ 651,-
27 augustus 2022 –  03 september 2022€ 651,-

n/b = Niet beschikbaar, volgeboekt!

*Getoonde pakketprijs is een voorbeeld
exacte prijs wordt automatisch door onze boeking module berekend!

INCLUDED

 • 8 dagen / 7 nachten verblijf bij Surflife Mimizan Deluxe
 • Prive Tipi, compleet ingericht inclusief tweepersoonsbed
 • Beddengoed en linnengoed
 • Kampeermaterialen: opbergkastje, koelbox gevuld met borden, bestek en bekers;
 • Surf Chill Out met hangmatten, loungebanken, surf films, schaduwtenten etc;
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 5 dagen avondeten (inclusief BBQ)
 • 7 dagen gebruik surf materiaal (exclusief wetsuit)
 • 1 x surf theorie les
 • 4 x 1,5 surfles
 • 2 x 1 u Yoga les.
 • Toegang tot surf camp faciliteiten
 • 24/7 crew

OPTIONAL

Surf

 • Wetsuits € 25,- per week

Food

 • Beach sandwich: € 5,- per dag inclusief drankje

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per person

Transfers

 • Bordeaux – Mimizan € 100,- max 4 personen
 • Labouheyre – Mimizan € 40,- max 4 personen

Important

 • Reis- en annuleringsverzekering
  (reisverzekering is verplicht, annuleringsverzekering is eigen keuze)
  (meer info op www.surflife.eu/verzekering)