There is nothing to show here!
Slider with alias surflife-groepsreizen not found.
Customize jouw surf trip

Personeelsreizen

Interesse in een personeelsreis of origineel personeelsuitje dat het teamgevoel versterkt en jullie groep individuen samensmelt tot een hechte club? Surflife verzorgt actieve personeelsreizen op maat! Verleg samen jullie grenzen in één van onze surflodges of surfcamps in Europa waarbij teamspirit, gezamenlijk uitgedaagd worden en samen plezier maken centraal staat.

Personeelsreis op maat

Vier samen jullie behaalde successen, geef jouw team extra energie voor het volgende seizoen of verras je medewerkers met een actieve personeelsreis op maat. Of je nu op zoek bent naar een incentive reis, een inspirerend bedrijfsuitje naar het buitenland om je personeel te bedanken voor de inzet of een origineel personeelsuitje als teambuilding om het groepsgevoel te versterken. Het enthousiaste team van Surflife zet jouw doelen en wensen om in een geweldige personeelsreis op maat waar het hele team nog lang over napraat.

Voor elk wat wils!

Personeelsuitje met overnachting in het buitenland?

Maak een keuze uit één van onze luxe surflodges of surfkampen in Frankrijk en Portugal. Van overnachten in een comfortabele tipi-tent tot sfeervolle hotelkamer; er is altijd een surflodge of surfcamp dat aansluit bij de wensen van jouw groep. We stellen een activiteitenpakket op maat samen waarin surflessen, samen eten, leuke uitstapjes, teambuilding-activiteiten en ’s avonds ontspannen in onze relaxruimtes of bij en kampvuur naar wens worden meegenomen.

Surfen en nog veel meer

Naast (leren) surfen zijn er talloze andere activiteiten die centraal staan tijdens jullie personeelsreis op maat. Beachvolleybal, longboarden, suppen, zandboarden, wakeboarden maar ook markten of steden in de omgeving bezoeken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem nu contact op met het Surflife-team en overleg welke personeelsreis of groepsreis op maat het best past bij de doelen en wensen van jouw team.

Klaar voor hét personeelsuitje dat alle andere personeelsreizen doet verbleken? Bel of mail ons en wij vertellen je graag wat we voor jouw groep kunnen betekenen.

Contact us

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer?
Wij staan graag voor je klaar!

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Send message

BEKIJK ALLE BESTEMMINGEN

Bestemmings regio's

Kun je nog niet kiezen welke bestemming het beste bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de regio's waarin we onze surftrips en actieve groepsreizen aanbieden.

SURFLIFE SOCIAL

Check onze Instagram voor de laatste updates en stories