There is nothing to show here!
Slider with alias single-fin-hotel-2019 not found.
Les Landes, France

Single Fin Hotel & Lodge

Nadat we al jarenlang een surfcamp runden in Mimizan, dachten we dat het niet beter zou kunnen worden, maar we zijn nog nooit zo blij geweest om ongelijk te hebben. Maak kennis met The Single Fin Hotel & Lodge. Ingeklemd tussen de bossen en de zee, gelegen aan het rivierfront, op slechts een steenworp afstand van het strand en geopend in 2018. Relaxed, beachy en smaakvol, deze surflodge heeft het allemaal.

De Single Fin Hotel & Lodge is een klassiek Baskisch landhuis van buiten, met bohemien comfort binnenin. Volgestopt met Scandinavische accenten, grote banken, een enorme openhaard en eigenzinnige schatten uit de hele wereld. Het interieur van deze luxe en fijne  surflodge past perfect in deze regio. Single Fin heeft 18 kamers, allemaal met een eigen badkamer en een balkon en ze delen een groot dakterras en een open woonkamer op de begane grond met bar en restaurantfaciliteiten.

Het hotel wordt gerund door een Frans stel. Arnaud groeide op in dit hotel dat gerund werd door zijn vader. Na zijn reis over de hele wereld om de beste branding te vinden, vestigden Arnaud en zijn vrouw Aurelie zich hier met hun dochter Mila. Samen verwelkomen ze je en geven ze veel persoonlijke tips. Ze helpen je om de volgende zaken te regelen; dagelijks ontbijt, het organiseren van surflessen, fietsverhuur, uitstekende massages en yogalessen.

Het warme welkom van het team en het fantastische uitzicht bij Single Fin overtreffen een verblijf in elk ander hotel of elke surf accommodatie! Bovendien verblijf je op slechts enkele minuten van het centrum van Mimizan en het langgerekte strand!

Na jaren en jaren van Mimizan, dachten we dat het niet beter zou kunnen worden, maar we zijn nog nooit zo blij geweest om ongelijk te hebben. Ingeklemd tussen de bossen en de zee, gelegen aan het rivierfront, op slechts een steenworp afstand van het strand, en geopend in 2018: The Single Fin Hotel & Lodge. Relaxed, beachy en smaakvol, het heeft het allemaal.

kies jouw pakket

Prijzen variëren per week, voor een gedetailleerd overzicht, check de overzichten in de verschillende pakketten.
Ideale pakket niet kunnen vinden? Kies je eigen custom trip

verblijf

Single Fin Hotel & Lodge is een klassiek Baskisch landaise huis van buiten, maar binnen vind je veel bohemien comfort. Deze leuke en luxe surflodge biedt verschillende soorten accommodaties. Of je nu met iemand of meerdere personen samen reist of in je eentje op surfvakantie bent; er is voor elk wat wils!

Surfen in Mimizan

Bij Surflife worden professionele surflessen gegeven door ervaren en gediplomeerde surf instructeurs. Zij willen je met veel passie alle surfskills leren. Surfen is een watersport die veel geduld en goede aanwijzingen vereist. Door surfles te nemen kun je het leerproces enorm versnellen en rap je eerste golf pakken. Op deze manier leer je de basis van surfen in een paar dagen tijd en verhoog je jouw surfplezier! Aarzel dus niet en boek surflessen in Mimizan bij Single Fin Hotel & Lodge!

Food

Onze eigen Franse chef-kok en zijn team zorgen ervoor dat fijnproevers uw smaakpapillen kunnen verwennen!

Vegetarische en veganistische opties zijn beschikbaar op aanvraag. Indien je allergieën of andere dieetwensen hebt, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we aan jouw behoeften kunnen voldoen.

Wat te doen in Mimizan

Gedurende je surfvakantie zijn er meerdere activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Daag jezelf uit en breng nieuwe passies mee naar huis.

veel gestelde vragen

Heb je nog extra vragen hebt over deze reis? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Als je het antwoord hier niet vindt, kun je altijd contact met ons opnemen. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Kan ik mijn surfvakantie ook boeken via de telefoon?

Nee. De enige manier om je surfvakantie te boeken is via onze website. Iedere reiziger heeft er een persoonlijk account waarvan de gegevens automatisch overgenomen worden in de boeking.

Ik heb geboekt via de website maar nog geen bevestiging ontvangen?

Kijk eens bij ongewenste post! Het gebeurt vaak dat spamfilters onze mails als reclame of spam beschouwen.

De bevestigingsmails komen aan op het e-mailadres waarmee je geboekt hebt.

Nog steeds niet? Dan stuur je best een mailtje naar info@surflife.eu

Hoe kan ik de activiteiten boeken?

Op onze bestemmingen bieden wij leuke activiteiten aan. Deze kun je boeken bij de crew ter plaatse.De prijzen en beschrijving van de activiteiten die op onze website staan zijn onder voorbehoud. De prijzen kunnen ter plaatse afwijken. Ook kan het voorkomen dat activiteiten soms afwijken van de beschrijving. Dit kan komen door een veranderde plaatselijke situatie. Houd er rekening mee dat als er te weinig belangstelling is voor een activiteit deze niet georganiseerd wordt.

Deelname aan excursies is op vrijwillige basis en altijd op risico van de deelnemers.

Hoe kan ik de betaling overmaken?

iDeal is de snelste en makkelijkste betalingswijze. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Na het bevestigen van jouw boeking ontvang je per e-mail jou bevestiging. Je kunt dan kiezen voor een betaling via iDeal.

Betaal je via iDeal dan loopt de betaling direct door in ons systeem.

Internetbankieren
Je kunt jouw betaling via internet bankieren aan ons overmaken. Hiervoor kun je de volgende gegevens aanhouden.

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2U

Belangrijk is dat je in de omschrijving jouw reserveringsnummer vermeld.

Door verschil in banken kan het zijn dat de betaling niet direct zichtbaar is bij ons. Dit kan soms wel een aantal dagen duren. Het is belangrijk hier rekening mee te houden.

Heb je een last minute vakantie geboekt, dan raden wij aan om via iDeal te betalen. Krijg ik nog een betaalbewijs of een voucher toegestuurd?

Nee, wij sturen niets op per post. Na je online boeking krijg je een mail met je bevestiging en de betalingsgegevens. Zes weken voor vertrek controleren we alle boekingen, als we dan nog niet je totale reisbedrag hebben ontvangen ontvang je van ons een mailtje ter herinnering. Zodra we alles goed hebben ontvangen krijg je een paar weken voor vertrek de laatste reisinfo die je nodig hebt voor vertrek.

Wat zijn de bankgegevens van Surflife.nl?

De volgende gegevens kun je gebruiken wanneer je een betaling aan ons over wilt maken:

ING Bank te Amsterdam

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2A

Belangrijk is dat je bij de overschrijving jouw reserveringsnummer vermeld

Kunnen alle reizigers apart betalen?

Dit is mogelijk. Alle reizigers kunnen apart een bedrag aan SURFLIFE overmaken.

Het is noodzakelijk dat in de omschrijving van de betaling het reserveringsnummer wordt vermeld. Zo weet de afdeling Administratie bij welke reservering de betaling hoort.

Wanneer moet ik betalen?

Zodra je van ons de bevestiging hebt ontvangen, dien je binnen 8 dagen een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom De overige reissom dient daarna uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Let op! Hier ontvang je geen nieuwe factuur voor.

Boek je een vakantie binnen 6 weken voor vertrek, dan is het noodzakelijk dat je de gehele betaling per direct aan ons overmaakt.

Na boeking ontvangt de hoofdboeker de factuur per mail. Op deze factuur staan betalingstermijnen vermeld.

Mag ik ook het hele bedrag in 1 keer betalen?

Dit is geen probleem. Je kunt de gehele betaling via IDEAL of bankoverschrijving aan ons overmaken.  Belangrijk is dan dat je jouw boekingsnummer bij de betaling vermeld

Is het mogelijk een wijziging te maken in onze boeking?

Voor de meeste wijzigingen kun je tot 1 week voor vertrek een mail sturen. Ter bevestiging ontvang je binnen een aantal uur een aangepaste factuur per mail.

Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten berekend worden voor de wijziging. Voor meer informatie hierover, kan de hoofdboeker  een mail versturen. Uiteraard kan de hoofdboeker ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234

Kan ik een persoon bijboeken?

Vaak is het mogelijk om een of meerdere personen bij te boeken. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare busstoelen en de accommodatie die je geboekt hebt.

Wanneer er nog stoelen beschikbaar zijn en jouw accommodatie geschikt is voor een 1 of meerdere extra personen, dan berekenen wij de reissom voor je. De persoon die bijgeboekt wordt, krijgt de nieuwe reissom. De al geboekte personen behouden de oude reissom. Deze wijzigt niet mee.

Wil je een persoon bijboeken, dan kan de hoofdboeker een mail versturen. Uiteraard kan de hoofdboeker ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234.

Kan ik ter plaatse beslissen of ik een extra week wil blijven?

Je kan dit ter plaatsen nog beslissen alleen kunnen we niets garanderen.
De kans is heel groot dat de accommodatie (of de bus) voor de volgende week volzit, als je vooraf reserveert dan loop je geen enkel risico!

Hoe kan ik mijn hele surfvakantie annuleren?

Annuleer je jouw surfvakantie, dan berekenen wij hiervoor de annuleringskosten volgens onze voorwaarden. Een annulering is dan ook niet kosteloos. De hoofdboeker is de enige die een annulering kan doorgeven.

De hele boeking annuleren buiten 7 dagen voor vertrek: 
Geef jou annulering per e-mail aan ons door, liefst met reden. Binnen enkele dagen na de annulering ontvang je de annuleringsfactuur per mail. Heb je al betaald maar krijg je nog geld van ons retour, vermeld dan jouw rekeningnummer in de annulering e-mail en wij zorgen dat het zo snel mogelijk teruggestort wordt.

De hele boeking annuleren binnen 7 dagen voor vertrek:
Vertrek je binnen 7 dagen, dan kun je de boeking annuleren via e-mail maar bel ons ook op 085-0031234!

Hoe kan ik een deel van mijn surfvakantie annuleren?

Het komt voor dat niet de gehele boeking geannuleerd hoeft te worden, maar voor maar een 1 of meerdere personen. De overige personen gaan dan wel op vakantie. Je kunt dan een deelannulering doorvoeren door ons een e-mail te sturen met de informatie. Jouw annulering wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Alleen de hoofdboeker kan de annulering doorgeven.

De geannuleerde persoon betaalt de annuleringskosten volgende onze voorwaarden.

Worden er personen geannuleerd en de gehele reissom is al voldaan, dan wordt het te veel betaalde bedrag naar de hoofdboeker overgemaakt. De hoofdboeker kan het geld dan overmaken naar de geannuleerde personen. SURFLIFE.NL is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de verrekening van de kosten tussen de deelnemers.

Wat zijn de kosten als ik moet annuleren?

Wij berekenen kosten volgens onze voorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

-Bij annulering meer dan 1 maand voor de reis 35% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reis 60% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reis 85% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering 7 dagen of minder voor de reis 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.

Welke andere mogelijkheden zijn er behalve annuleren?

Naast annuleren heb je ook de volgende mogelijkheden:

Iemand anders in plaats van jou laten gaan:
De hoofdboeker kan iemand anders in je plaats mee laten gaan. Tot 1 week voor vertrek kan de hoofdboeker per e-mail de naam zonder extra kosten wijzigen.
Binnen 1 week voor vertrek is het alleen mogelijk om wijzigingen telefonisch door te geven.

Omboeken van de vakantie:
Tot 6 weken voor vertrek kan de hoofdboeker de vakantie omboeken. Wij berekenen hier geen extra wijzigingskosten voor. Houd er rekening mee dat als de reissom hoger is, deze wel aan je doorberekend wordt.
Binnen 6 weken voor vertrek is het helaas niet meer mogelijk om de vakantie om te boeken.

Wil je de vakantie omboeken, dan kun je ons een e-mail versturen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234.

Hoelaat kunnen we inchecken?

Met eigen vervoer ben je welkom vanaf zaterdagmiddag, de accommodaties zijn meestal beschikbaar rond 15.00u.

Hoelaat worden we verwacht uit te checken?

We vragen al onze gasten om zaterdagochtend de kamer te verlaten tussen 10.00-11.00u.

Zijn honden welkom?

Ja, in overleg. Er worden eventueel extra kosten aangerekend.

Zijn er lakens en handdoeken in de Single Fin Hotel & Lodge aanwezig?

Jazeker, wij zorgen dat alle bedden heerlijk zijn opgemaakt en dat er voor iedereen voldoende handdoeken zijn. Let op! Deze handdoeken zijn niet bedoeld voor het strand, dus vergeet niet zelf een badhanddoek mee te nemen.

Kunnen we zelf koken in de Single Fin Hotel & Lodge?

Nee, helaas hebben we geen gezamenlijke keuken. Wél kun je een aantal avonden per week aanschuiven bij onze heerlijke buffetten.

Is er wifi?

Het hele hotel is voorzien van wifi

Houden jullie rekening met vegetariërs en/of allergieën qua eten?

Absoluut, geef dit aan in de boeking (bij de opmerkingen) of stuur ons een mail met jouw wensen of eisen.

Is het surfmateriaal continu beschikbaar?

Onze surfmateriaaltent opent iedere ochtend na het ontbijt zo rond 10u30 en sluit ’s avonds rond 19u. Wil je daarvoor of erna nog surfen kan dat ook, maar dan moet je ter plaatse afspraken maken met ons team.

Er zullen ochtend- en avondsessies onder begeleiding voorzien worden. Aangezien de golven meestal het beste zijn in de ochtend staat onze crew altijd vroeg op, meestal bij het eerste licht. Je kan dus altijd mee met crewmembers voor een ochtendsessie!

Moet ik zelf een wetsuit meenemen?

Heb je zelf een wetsuit? Dan kun je deze zeker meenemen. Wij hebben wetsuits genoeg in alle maten voor slechts € 25,- per week.

Ik heb nog nooit gesurf, is dat erg?

Zeker niet! Het is juist onze doelstelling om mensen te laten kennismaken met het surfen! Naar schatting heeft de helft van de mensen die meereizen hebben nog nooit een surfboard van dichtbij gezien… We geven daarom op onze camps les in verschillende niveaus: beginner tot gevorderde. Boards, wetsuits en lycra’s zijn aanwezig!

Moet ik aan alle activiteiten meedoen?

Op ons surfcamp kan je vrijblijvend meedoen aan de activiteiten die door Surflife worden organiseert. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage die je aan het einde van de week cash bij ons kan voldoen.

Kan ik ook m'n eigen board meenemen?

Dat mag op de bus, wel even aangeven bij de boeking want de plaatsen hiervoor zijn beperkt. Voor het meenemen van een surfboard wordt er € 25,- gerekend.

Wat is het adres van Single Fin Hotel & Lodge

Single Fin Hotel & Lodge 

16 Avenue du Courant, 

40200 Mimizan, Frankrijk

Waar kunnen we de auto parkeren?

Je kunt de auto op de parkeerplaatsen voor of naast het hotel parkeren. Zorg er echter wel voor dat je geen waardevolle zaken in de auto laat liggen (just to be sure!).

Wat zijn de opstapplaatsen?

 • Amsterdam, NS Sloterdijk verwachte vertrektijd 16.45u
 • Utrecht, P+R Leidsche Rijn verwachte vertrektijd 17.45u
 • Breda, Prinsenbeek verwachte vertrektijd 18.45u
 • Antwerpen, Texaco Kruibeke (E17) verwachte vertrektijd 19.30u

Wanneer vertrekt de bus, komt deze aan?

Bussen vertrekken vrijdag in de middag/avond en komen altijd op zaterdagochtend aan op de bestemming. De bussen naar huis vertrekken dan de zaterdagavond vanaf de bestemming en komen op zondagochtend weer aan op de opstapplaats.

Hoeveel bagage mag ik meenemen in de bus?

Tijdens de busreis mag je de volgende bagage meenemen:

 • 1 koffer of reistas van 20 kilo. De afmetingen mogen maximaal 80x70x30 cm zijn.
 • 1 stuk handbagage van 2 kilo.
 • Eventueel een surfboard of skateboard mag, graag surfboards aangeven bij de boeking om zeker te zijn dat er ruimte is. Surfboards mogen niet langer zijn dan 2m70 en de meerkosten hiervoor zijn € 25,-.

Het is belangrijk dat je je aan de voorschriften houdt. Overbagage kan door de chauffeurs geweigerd worden.
Het is niet toegestaan om alcoholische dranken, volle gasflessen, tuinmeubelen, koelboxen, fietsen, bungalowtenten en dergelijke mee te nemen in de bus.

Wordt er gestopt om te eten onderweg?

Jazeker, op de heenreis wordt er ter hoogte van Gent gestopt om bij een wegrestaurant wat te kunnen eten. Maar je kunt natuurlijk ook prima zelf wat broodjes voor onderweg meenemen.

Op de terugreis vertrekken we pas na het avondeten dus maken we hiervoor geen aparte stop meer onderweg.

Mag je roken in de bus?

In onze bussen mag niet gerookt worden. Voor de rokers wordt er regelmatig een stop gemaakt.

Ik ben iets vergeten in de bus, wat nu?

Als er iets is achtergebleven, dan gaat de chauffeur dat zeker vinden bij het opruimen van de bus. Bel direct naar onze vaste busmaatschappij Bakker Travel +31 (0)75 – 621 7537 of stuur ons een mailtje en wij gaan dan bekijken hoe we het gevonden voorwerp weer bij jou kunnen krijgen.

Reisverzekering wel of niet noodzakelijk?

Ik ga op vakantie, moet ik wel of niet een reisverzekering afsluiten? Is een dergelijke verzekering wel echt noodzakelijk?

Wil je weten of een reisverzekering nuttig voor jou is, doe dan de reisverzekeringcheck.

Reisverzekeringcheck

Gebruik onze vragenlijst om te bepalen of je wel of geen reisverzekering nodig hebt en lees de onderstaande vragen:

 • Kan ik het me financieel veroorloven om het geld wat ik voor mijn vakantie betaald heb als verloren te beschouwen, als er iets onverwacht gebeurt zoals, ziekte of extreme weersomstandigheden?
 • Als ik mijn reis/vakantie moet afbreken in verband met een noodgeval, kan ik dan de extra kosten betalen voor een vliegticket naar huis?
 • Vergoed mijn ziektekostenverzekeraar alle medische kosten in het buitenland, maar ook extra verblijfskosten of de kosten van een tussentijdse vlucht naar huis als ik ziek of gewond ben?
 • Als ik al mijn bagage kwijt raak of ik moet noodgedwongen ergens overnachten door extreme weersomstandigheden, heb ik dan genoeg geld om mijn bagage te vervangen en kan ik de extra verblijfskosten betalen?
 • Mocht ik in het buitenland komen te overlijden, kan ik of mijn familie dan duizenden euro’s ophoesten om het stoffelijk overschot te repatriëren?

Mocht je een keer ‘Nee’ hebben geantwoord op één van de bovenstaande vragen, dan is het verstandig een reisverzekering af te sluiten.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering is een verzekering die tijdens je reis of vakantie een aantal garanties biedt bij onvoorziene omstandigheden en problemen. Een reisverzekering geeft in hoofdlijnen dekking voor een aantal belangrijke onderdelen:

 • Financiële vergoeding bij onder andere verlies of diefstal van bagage.
 • Vergoeding bij noodzakelijk langer verblijf of versnelde terugkeer naar huis.
 • 24-uurs hulpverlening van een Alarmcentrale.
 • Medische kosten.

In welke situaties kan een reisverzekering van pas komen?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een kortlopende reisverzekering af te sluiten. De belangrijkste zijn onbezorgd op vakantie, hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen en het voorkomen van hoge kosten.

Een aantal praktijkvoorbeelden:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte.
 • Een familielid heeft een ernstig ongeluk gehad en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld en je moet nieuwe kleding aanschaffen.
 • Je hebt acute medische hulp nodig in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je vakantiebestemming.

Wat zijn de kosten en dekking van de reisverzekering?

Voor kosten en voorwaarden check hier!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/#kort-verzekering

Wat zijn de kosten en dekking van de annuleringsverzekering?

Kan ik ook later (na het boeken) nog een reis- en/of annuleringsverzekering bijboeken?

Een reisverzekering kan tot 1 dag voor vertrek worden bijgeboekt.

Een annuleringsverzekering kan alleen bijgeboekt worden tot 7 dagen na de boekingsdatum.

Dit kun je zelf direct regelen via deze link!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/

neem contact met ons op

Lisa

CONTACT ONZE FRANKRIJK SPECIALIST
Surflife crew Lisa Ham-2

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer? Wij staan graag voor je klaar!

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

GALLERY

Een kleine impressie van Single Fin Hotel & Lodge in Mimizan.
3 dagen / 2 nachten

PRIJS OVERZICHT

alle getoonde prijzen zijn per persoon

 

Kamertype TypeMei – October 2021
Gedeelde Room vanaf € 160,- 
 Double/Twin Kamer Economy
(bezet met 2 personen)
 vanaf € 169,-
Double Kamer Standard
(bezet met 2 personen)
 vanaf € 179,- 

n/b = Niet beschikbaar, volgeboekt!

*Getoonde pakketprijs is een voorbeeld
exacte prijs wordt automatisch door onze boeking module berekend!

INCLUSIEF

 • 3 dagen / 2 nachten
 • Privé of gedeelde accommodatie
 • Gezellige en comfortabele kamers
 • Beddengoed en handdoeken inclusief
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Diner 1 avond
 • 3 dagen surfmateriaal (skim, body & surfboards excl. Wetsuit)
 • 2 x 1,5 uur surfles
 • Onbeperkte toegang tot surfcampfaciliteiten
 • Gratis wifi
 • 24/7 Crew

OPTIONEEL

Surf

 • Eigen board Meenemen eigen surfboard in bus € 25,- per boardbag
 • Wetsuits € 25,- per week

Yoga

 • 1u durende yoga sessies € 10,- 

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per persoon

Transfers

 • Bordeaux – Mimizan € 100,- max 4 personen
 • Labouheyre – Mimizan € 40,- max 4 personen

Important

6 dagen / 5 nachten

PRIJS OVERZICHT

alle getoonde prijzen zijn per persoon

 

Kamertype TypeMei – October 2021
Gedeelde Room vanaf € 265,- 
 Double/Twin Kamer Economy
(bezet met 2 personen)
 vanaf € 287,50
Double Kamer Standard
(bezet met 2 personen)
 vanaf € 312,50

n/b = Niet beschikbaar, volgeboekt!

*Getoonde pakketprijs is een voorbeeld
exacte prijs wordt automatisch door onze boeking module berekend!

INCLUSIEF

 • 6 dagen / 5 nachten
 • Privé of gedeelde accommodatie
 • Gezellige en comfortabele kamers
 • Beddengoed en handdoeken inclusief
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • diner 2 avonden
 • 6 dagen surfmateriaal (skim, body & surfboards excl. Wetsuit)
 • 3 x 1,5 uur surfles
 • Onbeperkte toegang tot surfcampfaciliteiten
 • Gratis wifi
 • 24/7 Crew

OPTIONEEL

Surf

 • Eigen board Meenemen eigen surfboard in bus € 25,- per boardbag
 • Wetsuits € 25,- per week

Yoga

 • 1u durende yoga sessies € 10,- 

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per persoon

Transfers

 • Bordeaux – Mimizan € 100,- max 4 personen
 • Labouheyre – Mimizan € 40,- max 4 personen

Important

8 dagen / 7 nachten

PRIJS OVERZICHT

alle getoonde prijzen zijn per persoon

 

Kamertype TypeMei – October 2021
Gedeelde Room vanaf € 345,- 
 Double/Twin Kamer Economy
(bezet met 2 personen)
 vanaf € 376,50
Double Kamer Standard
(bezet met 2 personen)
 vanaf € 411,50

n/b = Niet beschikbaar, volgeboekt!

*Getoonde pakketprijs is een voorbeeld
exacte prijs wordt automatisch door onze boeking module berekend!

INCLUSIEF

 • 8 dagen / 7 nachten
 • Privé of gedeelde accommodatie
 • Gezellige en comfortabele kamers
 • Beddengoed en handdoeken inclusief
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • diner 3 avonden
 • 8 dagen surfmateriaal (skim, body & surfboards excl. Wetsuit)
 • 4 x 1,5 uur surfles
 • Onbeperkte toegang tot surfcampfaciliteiten
 • Gratis wifi
 • 24/7 Crew

OPTIONEEL

Surf

 • Eigen board Meenemen eigen surfboard in bus € 25,- per boardbag
 • Wetsuits € 25,- per week

Yoga

 • 1u durende yoga sessies € 10,- 

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 14o,-per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per persoon
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per persoon

Transfers

 • Bordeaux – Mimizan € 100,- max 4 personen
 • Labouheyre – Mimizan € 40,- max 4 personen

Important