There is nothing to show here!
Slider with alias surflife-groepsreizen not found.
Customize jouw surf trip

Lustrumreizen

Op zoek naar een avontuurlijke lustrumreis? Zo’n groepsreis met je jaarclub, dispuut of vereniging waarbij 100% rekening wordt gehouden met jullie wensen, waarbij avontuur en gezelligheid centraal staat én die past binnen jullie budget? Organiseer jouw lustrumreis samen met Surflife! Grensverleggende en originele groepsreizen op maat waar jullie nog lang over napraten!

Lustrumreis met een actieve en originele twist

Lustrum reizen organiseren is een hele klus; hoe zorg je ervoor dat iedereen tevreden is over de bestemming, het budget en de invulling van het programma? Bij Surflife hebben we jarenlang ervaring met actieve groepsreizen op maat, waaronder lustrumreizen, jaarclubreizen, dispuutreizen en jubileumreizen. Wij helpen je alle groepswensen te verwerken in jullie programma én beloven een lustrumreis vol actie, originaliteit en gezelligheid!

Waarom een surftrip als ultieme lustrumreis?

Surflife organiseert surfkampen en surfvakanties op maat. Als groep heb je de keuze uit onze surfcamps (slapen in een tipi of een kant-en-klare tent) en luxe surflodges (stijlvolle lodges met slaapkamers, chillruimtes en veel sfeer) in Frankrijk en Portugal. Overdag staan onze ervaren surfcoaches klaar op de mooiste stranden van Europa om jullie als groep te leren surfen of om extra skills bij te brengen indien er al ervaren surfers in de groep zitten. Of je nu voor het eerst wankel op een board staat óf een geboren ‘wave catcher’ bent; wij zorgen ervoor dat het voor iedereen uit de groep een toffe ervaring wordt.

Sportieve activiteiten, chillen bij het kampvuur en uitgaan

Maar een geslaagde lustrumreis draait natuurlijk niet alleen om het surfen. Ook beachvolleybal, longboarden, lekker luieren op het strand, suppen, zandboarden of wakeboarden is mogelijk. Bij sommige Surflife-hotspots kun je mountainbikes huren, een wijnproeverij of wijn-en-tapas avond boeken en vaak zijn er leuke markten of bruisende steden in de omgeving bezoeken. De avonden staan in het teken van samen eten, gezelligheid bij een kampvuur, met een drankje chillen in de lodge of het uitgaansleven ontdekken van de dichtstbijzijnde stad. Wil je weten welk surfcamp of welke surflodge het best past bij jullie wensen voor een lustrumreis? Wij adviseren je graag!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en leg jullie groepswensen voor aan ons ervaren team. Wij delen graag onze ideeën en tips om jouw ultieme lustrumreis samen te stellen!

Contact us

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer?
Wij staan graag voor je klaar!

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Send message

BEKIJK ALLE BESTEMMINGEN

Bestemmings regio's

Kun je nog niet kiezen welke bestemming het beste bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de regio's waarin we onze surftrips en actieve groepsreizen aanbieden.

SURFLIFE SOCIAL

Check onze Instagram voor de laatste updates en stories