SINCE 1991

SURFLIFE THE STORY

Surflife is een grote vriendengroep die allemaal één doel hebben: hun passie delen met anderen. Onze passie bestaat niet alleen uit surfen, maar vooral uit mensen bij elkaar brengen, het delen van onze surf lifestyle, en zorgen voor een onvergetelijke vakantie en surfervaring.

Het verhaal van Surflife begint al in 1991. Oprichter Harry Glotzbach besluit samen met zijn vrienden uit de snowboard-scene een surfvakantie te organiseren naar de westkust van Frankrijk. Surfen is in Nederland in die tijd nog vrij onbekend. De surftrip wordt een groot succes en markeert het begin van Surflife. Het O’Neill Surfcamp Mimizan groeit uit tot het eerste Nederlandse surfkamp én het meeste bekende surfcamp, een fenomeen.

Sinds 2014 is het surfkamp niet alleen voor jongeren, maar ook voor families een groot succes. 

Samen met de vaste waardes van Tom, Evy, Kalusha, Lisa, Thom en Wouter en vergeet ook Skip, River, Reef, Slater, Georgie & Colapinto niet 🙂

Join the fun!

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een focuspunt van Surflife. Op al onze locaties bieden we toegang tot gratis schoon drinkwater om het eenmalig gebruik van plastic flessen te voorkomen. We recyclen zoveel mogelijk van ons afval om zo bij te dragen aan een betere wereld. Daarnaast koken wij in onze keukens voor het grootste deel met biologische producten. We organiseren regelmatig beach clean ups en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nog grotere stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid.

SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP

Surflife organiseert al jarenlang surfkampen voor (school)groepen. Na te zijn benaderd door diverse educatieve organisaties, organiseren we ook vakanties voor kinderen en volwassenen met speciale behoeften. In de komende jaren breiden we dit specifieke aanbod uit, met als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het surfen en de verrijkende effecten van een surfvakantie. Surfen heeft een positief effect op de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling en versterkt het zelfvertrouwen. 

SURFLIFE STORIES & NEWS

Bekijk onze blog en lees alles over onze surflocaties en speciale trips die we organiseren!

SOCIAL

Volg ons op Instagram via @surflifetrips voor de laatste surfavonturen!