There is nothing to show here!
Slider with alias surflife-groepsreizen not found.
Customize jouw surf trip

Incentive reizen

Incentive reizen zijn de perfecte manier om je team te motiveren, personeel te bedanken voor de inzet of om een gezamenlijk zakelijk succes te vieren. Een geslaagde incentivereis levert bovendien een bijdrage aan de teamspirit en zorgt ervoor dat jullie als een nog hechtere groep terugkeren naar kantoor of jullie werkruimte. Ben jij op zoek naar een incentivereis die dit allemaal combineert én garant staat voor veel plezier? Boek jouw zakelijke groepsreis op maat bij Surflife!

Incentive reizen met een sportieve twist

Samen met medewerkers of collega’s jullie band versterken bij een kampvuur, elkaar uitdagen, grenzen verleggen, doelen stellen en quality time doorbrengen op de mooiste locaties; dát zijn de ingrediënten van onze incentive reizen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes in het buitenland. Verblijf in één van onze luxe surflodges of surfkampen in Frankrijk, Portugal of Marokko en kies voor een sportieve groepsreis op maat.

Teambuilding op het surfboard

Een gekwalificeerde surfcoach staat elke dag voor jullie klaar op de mooiste stranden van Europa en Marokko. Samen gaan jullie de uitdaging aan om tijdens deze incentive reis te leren surfen of je surfskills te verbeteren. Elkaar aanmoedigen, samen vallen en weer opstaan en uiteindelijk trots zijn op jezelf en op elkaar; een sportieve incentivereis met Surflife heeft veel raakvlakken met een succesvolle teambuilding. Alleen nog leuker, uitdagender en gezelliger omdat je samen even ver weg bent van de normale werkomgeving en de onderlinge banden flink kunt versterken.

Incentive reis op maat naar Frankrijk, Portugal of Marokko

De incentive reizen van Surflife worden helemaal op maat samengesteld. De wensen van jouw team of groep staan centraal. Luxe overnachten in een lodge of kamperen bij het strand, een programma vol surflessen of juist veel aandacht voor uitstapjes en andere activiteiten, ’s avonds gezellig samenzijn bij een kampvuur of feest vieren in een naburige stad; alles is mogelijk. Wij informeren je graag over de mogelijkheden in onze surflodges en op onze surfcamps in Frankrijk, Portugal en Marokko.

Maak jullie incentive reis inspirerend en memorabel met Surflife! Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek, advies en meer informatie.

Contact us

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer?
Wij staan graag voor je klaar!

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Send message

BEKIJK ALLE BESTEMMINGEN

Bestemmings regio's

Kun je nog niet kiezen welke bestemming het beste bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de regio's waarin we onze surftrips en actieve groepsreizen aanbieden.

SURFLIFE SOCIAL

Check onze Instagram voor de laatste updates en stories