SURFLIFE GROEPSREIZEN OP MAAT

Op zoek naar een actieve groepsreis op maat? Dan ben je bij Surflife aan het juiste adres! Surflife is de afgelopen jaren uitgegroeid tot expert in groepsreizen op maat voor veel verschillende soorten groepen. Van bedrijfsuitjes naar het buitenland tot personeelsreizen en incentive reizen. Maar ook sportieve schoolreizen, lustrumreizen, familietrips en sportieve vakanties voor vrienden- of vriendinnengroepen en verenigingen organiseren wij met veel passie en plezier!

Wat kun je verwachten van een actieve groepsreis met Surflife?

Wat is er leuker dan de beste golven te surfen samen met je collega’s, klasgenoten of vrienden? Wij organiseren een surfcamp op maat voor jouw groep en zijn van mening dat er niets beters is dan het delen van een surfervaring op een toplocatie!

Of je nu al eerder op een surfboard hebt gestaan of voor het eerst de golven trotseert; (leren) surfen geeft je een gevoel van vrijheid en verbondenheid die moeilijk te evenaren is. Natuurlijk staan onze ervaren surfcoaches klaar om jullie daarbij te helpen.

Groepsreis Frankrijk of Portugal

Surflife surfcamps en surflodges zitten op Europa’s mooiste plekken. In de zomermaanden (juni t/m september) zijn er uitgebreide mogelijkheden bij onze populaire surfcamps in Frankrijk voor groepsgroottes van 10 tot 250 personen en het hele jaar door kun je terecht op onze heerlijke bestemmingen in Portugal. Groepen van alle leeftijden en samenstellingen zijn welkom.

Surfen, uitstapjes maken en quality time

Tijdens een avontuurlijke groepsreis op maat met Surflife verblijf je in één van onze toffe surfcamps of luxe surflodges. Natuurlijk wordt er niet alleen gesurft. Ook diverse uitstapjes, samen eten, lekker luieren op het strand en gezamenlijke activiteiten zoals suppen, yoga en volleybal staan centraal tijdens jullie trip. Onze surfcamps en surflodges hebben heerlijke relaxruimtes waar jullie de avonden samen kunnen doorbrengen met een drankje, bij een kampvuur of met uitdagende spellen.

Wij stellen jouw groepsreis helemaal samen op basis van je wensen en hebben daarvoor de leukste ideeën, goede tips en zitten boordevol ervaring. Dus bel of mail ons vandaag nog dan maken we een perfect passend en vrijblijvend voorstel voor jullie surftrip!

Groepsreis op maat?

Samen met je vriendengroep, collega’s, school of vereniging een te gekke groepsvakantie beleven? Verleg samen jullie grenzen en beleef zoveel mogelijk plezier tijdens een surftrip met Surflife!

Vragen? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op om een passend voorstel te ontvangen voor jouw groepsreis op maat!

KIES JOUW TYPE GROEPSREIS

BESTEMMINGS REGIO'S

Kun je nog niet kiezen welke bestemming het beste bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de regio's waarin we onze surftrips en actieve groepsreizen aanbieden.

A SHORT IMPRESSION OF A SURF TRIP AT A SURFLIFE DESTINATION

There is nothing to show here!
Slider with alias surflife-surf-camp-video not found.

SURFLIFE SOCIAL

Check onze Instagram voor de laatste updates en stories

JOIN THE SURFLIFE FAMILY

Surflife leeft en ademt dankzij onze Surflife Family; een groep mensen die hun passie volgen en het leven met volle teugen beleven! Door onze surfervaring te delen en surfkampen te organiseren, willen we mensen bij elkaar brengen en iets teruggeven aan de maatschappij. Join the Surflife Family!

TEAM SURFLIFE

CONTACT ONZE REISSPECIALISTEN

Need help choosing your ideal summer? We are more then happy to help you!

STUUR BERICHT

We respond as quickly as possible to e-mails, but often it is faster to speak to someone from us by phone

NEWSLETTER

CONNECT WITH SURFLIFE

JOIN OUR NEWSLETTER

Hey you, meld je nu aan! Het kost maar een seconde om als eerste op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws en onze promoties…