SURFLIFE FAMILY TRIPS

Op zoek naar een zorgeloze en avontuurlijke vakantie vol plezier voor het hele gezin? Kom dan naar één van onze familie-surfcamps in Mimizan (Frankrijk) of Portugal. Volop plezier samen met je kinderen, fantastische bestemmingen met prachtige stranden, de beste surf-omstandigheden voor alle niveau’s, comfortabele tipi-tenten op onze heerlijke surfcamps, een gekwalificeerde oppas voor de kleintjes en geen gedoe met het opzetten van tenten en meesjouwen van alle spullen! Dát beloven we tijdens jouw Surflife Family Camp.

Wijzelf hebben ook kids en willen niets liever dan onze passie delen, zodat jullie met het gezin een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Wil je surfen, maar zijn kinderen nog een beetje te jong? Laat ze dan met een gerust hart achter bij onze gecertificeerde kinderopvang. Vanaf de leeftijd van 6 jaar (met een zwemdiploma) zijn ook kinderen welkom om deel te nemen aan onze surflessen!

Onze ruime en goed uitgeruste tipi-tenten staan ​​voor jullie klaar. Allemaal op kindvriendelijke campings in het Franse surfdorp Mimizan-Plage en Tocha, Portugal. ’s Ochtends hoef je alleen maar aan te schuiven bij de ontbijttafel waar vers brood, lekkere sapjes en andere lekkernijen op je wachten. En een paar avonden per week bereidt onze chef-kok heerlijke maaltijden met verse ingrediënten.

Stoked? Vergeet dan ook niet onze specials voor het voor- en naseizoen te bekijken. Tot snel in het water!

FAMILY SURFCAMPS

Een zorgeloze surfvakantie vol plezier voor het hele gezin? Kom dan naar Frankrijk of Portugal met Surflife Family. Geniet van onze gezinsvriendelijke surfspots, prachtige stranden, ongerepte natuur, gekwalificeerde surfcoaches, animatie en een babysitter voor de kleintjes. Het is niet nodig om kampeeruitrusting of surfmateriaal mee te nemen, wij zorgen voor alles. Onderneem de leukste activiteiten samen met je kids of pak een boek en ontspan!

Surflife Lodges

Wat komt er als eerste in je op als je denkt aan een surfkamp? Tenten, gedeelde toiletten, back-to-basic? Dat mag je allemaal meteen vergeten met de komst van onze nieuwe categorie 'Luxury Surf Lodges'.

Comfort, luxe en privacy in een high-end accommodatie met heel veel aandacht voor sociale element van ontmoeten, rondhangen en surfen met nieuwe vrienden. Dát is een verblijf in een luxe surflodge van Surflife. Onze surflodges zijn gevestigd in Frankrijk, Portugal en Marokko en ons jonge en vriendelijke team kan niet wachten om je een geweldige experience te bezorgen!

BESTEMMINGEN & REGIO'S

Kun je nog geen keuze maken uit al onze surfvakanties en wil je weten welke bestemming bij jou past? Lees meer over de regio's waar we onze surftrips aanbieden.

A SHORT IMPRESSION OF A FAMILY TRIP AT SURFLIFE

JOIN THE SURFLIFE FAMILY

SURFLIFE is een grote familie met een mix van verschillende mensen die niet alleen hun passie volgen, maar dat ook graag met anderen willen delen. Wij brengen graag mensen bij elkaar en zorgen voor een onvergetelijke surfvakantie en ervaring. Join the Surflife Family!

Contact LISA

Na jaren reizen, wonen en surfen langs de Atlantische kust, ben ik blij u het beste advies, tips en aanbiedingen voor een te gekke vakantie te kunnen geven! 

stuur bericht

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller ons te spreken. Bel gerust!