LES LANDES, FRANCE

SURFLIFE FAMILY MIMIZAN

Het O’Neill Surfcamp Mimizan (since 1991) is al een kwart eeuw het beste en meeste chille surfcamp in Frankrijk! Vele surfers hebben in Mimizan ooit hun eerste golf gesurft en dat is niet voor niets. Sinds een aantal jaar is ook het Surflife Family Camp een grote hit in Mimizan. De golven in Mimizan zijn in de zomer fantastisch voor surfers van ieder niveau, jong of oud.

Het Surflife Family camp Mimizan staat op camping Marina Landes. Een prachtige camping met zwembad, speeltuintjes, sportvelden, een restaurant, supermarktje etc. Iedere Tipi-Tent staat op een privé plek met genoeg ruimte om nog voor de tent te kunnen zitten en afgeschermd door hoge struiken. Hierdoor heb je als gezin privacy maar wanneer je gezellig met andere gasten samen wilt zijn kun je op het gezamenlijke gedeelte gezellig een koud drankje pakken of relaxen in de Chill Area. Voor de kids is er genoeg te doen, zowel op de camping als op ons camp met onder andere een speeltipi, slackline, skateboards en hangmatten. Doe mee aan de professionele surflessen gegeven door gediplomeerde instructeurs, de O’Neill Surf Contest, beachvolleybal en de beste surfboards, bodyboards, skimboards en SUP-boards.

 

Het Surflife Family camp Mimizan staat op camping Marina Landes. Een prachtige camping met zwembad, speeltuintjes, sportvelden, een restaurant, supermarktje etc. Iedere Tipi-Tent staat op een privé plek met genoeg ruimte om nog voor de tent te kunnen zitten en afgeschermd door hoge struiken. Hierdoor heb je als gezin privacy maar wanneer je gezellig met andere gasten samen wilt zijn kun je op het gezamenlijke gedeelte gezellig een koud drankje pakken of relaxen in de Chill Area. Voor de kids is er genoeg te doen, zowel op de camping als op ons camp met onder andere een speeltipi, slackline, skateboards en hangmatten.

Kies je pakket

Stay in a tent

Kies jouw favoriete verblijf; Drive-Inn, Tipi Tent of toch liever een Mobile Home?

Stay in a mobile home

Kies jouw favoriete verblijf; Drive-Inn, Tipi Tent of toch liever een Mobile Home?

Bring your own stay | Drive-inn

Kies jouw favoriete verblijf; Drive-Inn, Tipi Tent of toch liever een Mobile Home?

video impressie

Surf

Bij Surflife worden professionele surflessen gegeven door ervaren en gediplomeerde surfinstructeurs. Zij willen je met veel passie alle surfskills leren. Surfen is een watersport die veel geduld en goede aanwijzingen vereist. Door surfles te nemen kun je het leerproces enorm versnellen en rap je eerste golf pakken. Op deze manier leer je de basis van surfen in een paar dagen tijd en verhoog je jouw surfplezier! Aarzel dus niet en boek surflessen Surflife Family Mimizan

Food

Onze chef staat helemaal tot jullie beschikking, niks chiller dan uit je bedje rollen en aanschuiven voor een fantastisch ontbijt, 's middags op het strand verrast worden met een vers beachbroodje en 's avonds een heerlijk buffet!

Things to do

Guderende de week zijn er meerdere activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Daag jezelf uit en breng nieuwe passies mee naar huis.

FAQ SURFCAMP

We can imagine you still have questions left about your surf adventure. Please look into our frequently asked questions. If you don't find the answer here, feel free to always get in touch with us. We do our best to help you as soon as possible.

Kan ik ook boeken via de telefoon?

Nee. De enige manier om je in te schrijven is via onze website. Iedere reiziger heeft er een persoonlijk account waarvan de gegevens automatisch overgenomen worden in de boeking. Lukt het niet om via de website te boeken? Stuur dan even een mailtje naar lisa@surflife.nl of bel +31 6 29337977 dan kijken we samen wat er mis gaat!

Ik heb geboekt via de website maar nog geen bevestiging ontvangen?

Kijk eens bij ongewenste post! Het gebeurt vaak dat spamfilters onze mails als reclame of spam beschouwen.

De bevestigingsmails komen aan op het e-mailadres waarmee je geboekt hebt.

Nog steeds niet? Dan stuur je best een mailtje naar info@surflife.eu

Hoe kan ik de activiteiten boeken?

Op onze bestemmingen bieden wij leuke activiteiten aan. Deze kun je boeken bij de crew ter plaatse.De prijzen en beschrijving van de activiteiten die op onze website staan zijn onder voorbehoud. De prijzen kunnen ter plaatse afwijken. Ook kan het voorkomen dat activiteiten soms afwijken van de beschrijving. Dit kan komen door een veranderde plaatselijke situatie. Houd er rekening mee dat als er te weinig belangstelling is voor een activiteit deze niet georganiseerd wordt.

Deelname aan excursies is op vrijwillige basis en altijd op risico van de deelnemers.

Hoe kan ik de betaling overmaken?

iDeal is de snelste en makkelijkste betalingswijze. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Na het bevestigen van jouw boeking ontvang je per e-mail jou bevestiging. Je kunt dan kiezen voor een betaling via iDeal.

Betaal je via iDeal dan loopt de betaling direct door in ons systeem.

Internetbankieren
Je kunt jouw betaling via internet bankieren aan ons overmaken. Hiervoor kun je de volgende gegevens aanhouden.

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2U

Belangrijk is dat je in de omschrijving jouw reserveringsnummer vermeld.

Door verschil in banken kan het zijn dat de betaling niet direct zichtbaar is bij ons. Dit kan soms wel een aantal dagen duren. Het is belangrijk hier rekening mee te houden.

Heb je een last minute vakantie geboekt, dan raden wij aan om via iDeal te betalen. Krijg ik nog een betaalbewijs of een voucher toegestuurd?

Nee, wij sturen niets op per post. Na je online boeking krijg je een mail met je bevestiging en de betalingsgegevens. Zes weken voor vertrek controleren we alle boekingen, als we dan nog niet je totale reisbedrag hebben ontvangen ontvang je van ons een mailtje ter herinnering. Zodra we alles goed hebben ontvangen krijg je een paar weken voor vertrek de laatste reisinfo die je nodig hebt voor vertrek.

Wat zijn de bankgegevens van Surflife.nl?

De volgende gegevens kun je gebruiken wanneer je een betaling aan ons over wilt maken:

ING Bank te Amsterdam

IBAN: NL72INGB0006663982
BIC: INGBNL2A

Belangrijk is dat je bij de overschrijving jouw reserveringsnummer vermeld

Wanneer moet ik betalen?

Zodra je van ons de bevestiging hebt ontvangen, dien je binnen 8 dagen een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom De overige reissom dient daarna uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Let op! Hier ontvang je geen nieuwe factuur voor.

Boek je een vakantie binnen 6 weken voor vertrek, dan is het noodzakelijk dat je de gehele betaling per direct aan ons overmaakt.

Na boeking ontvangt de hoofdboeker de factuur per mail. Op deze factuur staan betalingstermijnen vermeld.

Mag ik ook het hele bedrag in 1 keer betalen?

Dit is geen probleem. Je kunt de gehele betaling via IDEAL of bankoverschrijving aan ons overmaken.  Belangrijk is dan dat je jouw boekingsnummer bij de betaling vermeld

Is het mogelijk een wijziging te maken in onze boeking?

Voor de meeste wijzigingen kun je tot 1 week voor vertrek een mail sturen. Ter bevestiging ontvang je binnen een aantal uur een aangepaste factuur per mail.

Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten berekend worden voor de wijziging. Voor meer informatie hierover, kan de hoofdboeker  een mail versturen. Uiteraard kan de hoofdboeker ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234

Kan ik een persoon bijboeken?

Vaak is het mogelijk om een of meerdere personen bij te boeken. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare busstoelen en de accommodatie die je geboekt hebt.

Wanneer er nog stoelen beschikbaar zijn en jouw accommodatie geschikt is voor een 1 of meerdere extra personen, dan berekenen wij de reissom voor je. De persoon die bijgeboekt wordt, krijgt de nieuwe reissom. De al geboekte personen behouden de oude reissom. Deze wijzigt niet mee.

Wil je een persoon bijboeken, dan kan de hoofdboeker een mail versturen. Uiteraard kan de hoofdboeker ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234.

Kan ik ter plaatse beslissen of ik een extra week wil blijven?

Je kan dit ter plaatsen nog beslissen alleen kunnen we niets garanderen.
De kans is heel groot dat het camp of de bus voor de volgende week volzit, als je vooraf reserveert dan loop je geen enkel risico!

Hoe kan ik mijn hele vakantie annuleren?

Annuleer je jouw vakantie, dan berekenen wij hiervoor de annuleringskosten volgens onze voorwaarden. Een annulering is dan ook niet kosteloos. De hoofdboeker is de enige die een annulering kan doorgeven.

De hele boeking annuleren buiten 7 dagen voor vertrek: 
Geef jou annulering per e-mail aan ons door, liefst met reden. Binnen enkele dagen na de annulering ontvang je de annuleringsfactuur per mail. Heb je al betaald maar krijg je nog geld van ons retour, vermeld dan jouw rekeningnummer in de annulering e-mail en wij zorgen dat het zo snel mogelijk teruggestort wordt.

De hele boeking annuleren binnen 7 dagen voor vertrek:
Vertrek je binnen 7 dagen, dan kun je de boeking annuleren via e-mail maar bel ons ook op 085-0031234!

Hoe kan ik een deel van mijn vakantie annuleren?

Het komt voor dat niet de gehele boeking geannuleerd hoeft te worden, maar voor maar een 1 of meerdere personen. De overige personen gaan dan wel op vakantie. Je kunt dan een deelannulering doorvoeren door ons een e-mail te sturen met de informatie. Jouw annulering wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Alleen de hoofdboeker kan de annulering doorgeven.

De geannuleerde persoon betaalt de annuleringskosten volgende onze voorwaarden.

Worden er personen geannuleerd en de gehele reissom is al voldaan, dan wordt het te veel betaalde bedrag naar de hoofdboeker overgemaakt. De hoofdboeker kan het geld dan overmaken naar de geannuleerde personen. SURFLIFE.NL is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de verrekening van de kosten tussen de deelnemers.

Wat zijn de kosten als ik moet annuleren?

Wij berekenen kosten volgens onze voorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

-Bij annulering meer dan 1 maand voor de reis 35% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reis 60% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reis 85% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
-Bij annulering 7 dagen of minder voor de reis 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.

Welke andere mogelijkheden zijn er behalve annuleren?

Naast annuleren heb je ook de volgende mogelijkheden:

Iemand anders in plaats van jou laten gaan:
De hoofdboeker kan iemand anders in je plaats mee laten gaan. Tot 1 week voor vertrek kan de hoofdboeker per e-mail de naam zonder extra kosten wijzigen.
Binnen 1 week voor vertrek is het alleen mogelijk om wijzigingen telefonisch door te geven.

Omboeken van de vakantie:
Tot 6 weken voor vertrek kan de hoofdboeker de vakantie omboeken. Wij berekenen hier geen extra wijzigingskosten voor. Houd er rekening mee dat als de reissom hoger is, deze wel aan je doorberekend wordt.
Binnen 6 weken voor vertrek is het helaas niet meer mogelijk om de vakantie om te boeken.

Wil je de vakantie omboeken, dan kun je ons een e-mail versturen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-0031234.

Hoelaat kunnen wij inchecken?

Vanaf 13:00 kun je de tent in, mochten jullie eerder aankomen dan kun je de spullen alvast kwijt bij ons en alvast rondkijken op de camping of naar het strand.

Hoelaat dienen wij uit checken?

Wij vragen al onze gasten vriendelijk om de accommodatie op zaterdagochtend om 11.30u te verlaten.

Is er reisleiding aanwezig?

Op alle bestemmingen is onze eigen crew aanwezig. Zij staan tijdens jouw vakantie voor je klaar. Zij verwelkomen je bij aankomst op de bestemming, bezoeken de accommodaties en organiseren leuke activiteiten.

Tijdens de welkomstmeeting op zaterdag ontvang je van de crew meer informatie over de activiteiten die aangeboden worden en allerlei handige weetjes en tips over jouw bestemming.

Heb je tijdens jouw vakantie vragen of opmerkingen, dan kun je de crew hier altijd over aanspreken. Daarnaast zijn zij 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen.

Is het ver lopen naar het strand?

Het strand is ongeveer 500 meter lopen. Je loopt vanaf de boulevard zo naar onze plek op het strand.

Is er wifi?

Op de gehele camping is WIFI aanwezig tegen betaling (via credit card) Vergeet niet dat de roamingkosten ook vervallen vanaf 2017, dus je zal geen extra kosten meer betalen om in het buitenland op 4G te surfen!

Kan ik bij jullie op locatie pinnen?

Nee, dit kan helaas niet! In het dorp zijn echter genoeg pin automaten te vinden, op +- 5 minuten lopen.

Hoeveel geld moet ik meenemen?

Extra opties zoals food, surflessen kun je direct reserveren tijdens het boeken. Daarvoor hoef je dus geen cash geld voor mee te nemen. Enkel de borg voor de tent (€ 100,- per tent) wordt nog gevraagd bij de check-in op zaterdag.

Kan ik waardevolle spullen veilig achterlaten op het camp?

Ons surfcamp in Mimizan heeft vanaf deze zomer ook kluisjes. Deze kluisjes zijn bovendien allemaal voorzien van stopcontacten! Zo kan je je waardevolle spullen veilig opbergen én kan je tegelijk gsm, iPod, camera, laptop, e.d. opladen. Wil je meerdere toestellen gelijktijdig opladen, dan raden we aan een verdeelstekker mee te nemen.

Een kluisje een weekje huren kost €10,- (ter plaatse te betalen). Surflife is echter niet verantwoordelijk voor diefstallen.

Is er elektriciteit in de tenten om m'n gsm op te laden?

In de tipi tent vind je een koelkast, lampje en stekkerdoos om al jullie telefoons, tablets of camera’s op te laden!

Wat zit er allemaal in een tent?

Onze comfortabele tipitent Medium (5/6mtr doorsnee) is voorzien van een tweepersoonsbed en voor de kids 2/3 dikke inflatable matrassen. De tent is verder ingericht met o.a. een mini koelkast, campingkastje, verlichting, stoffer en blik, koelbox met borden, bekers en bestek. Daarnaast heeft iedere tent eigen stoelen, schaduwdoek of parasol en vloerkleed.

Let op! Zelf linnengoed(dekbedden 240*220 en 150*200 & matras 140*200 en 80*200) en handdoeken meenemen!

Mag ik ook mijn eigen tent meenemen of in mijn auto slapen?

Nee, de tenten hebben wij al voor je opgezet. Iedereen verblijft in tipi-tenten, helaas is er geen extra ruimte voor eigen tenten! Wel kun je een extra 2-persoons bungalowtent bij ons huren, die dan ook bij aankomst al voor jullie klaarstaat (inclusief matjes en dekbedden!) En geloof ons, onze tenten zijn echt heel chill en dat scheelt je een hoop gezeul en stress met opzetten!

Wat houdt het halfpension precies in?

Ter plaatse hebben we een kookteam dat bijna iedere dag een uitgebreid ontbijt en diner verzorgt. Vanaf de dag na aankomst tot de dag van vertrek zorgen zij voor een ontbijt inclusief koffie, thee en fruitsap. In Mimizan wordt op zaterdag,  zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag het diner verzorgt.

Houden jullie rekening met vegetariërs en/of allergieën qua eten?

Absoluut, geef dit aan in de boeking of stuur ons een mail met jouw wensen of eisen. Heb je echt specifieke ingredienten nodig? Dan is het raadzaam deze mee te nemen en aan onze chef te overhandigen. Niet altijd is alles verkrijgbaar in de lokale supermarkten.

Als ik geen eten boek, wat dan?

Je kunt de maaltijden (ontbijt en diner) ook nog altijd ter plaatse op je aankomstdag bijboeken. Dit kan in overleg ook voor slechts 1 dag.

Je kunt uiteraard ook zelf koken. Je hoeft zelf niet te slepen met potten en pannen, deze zijn ter plaatse aanwezig en die kan je wel even lenen om je eigen maal te bereiden.

Maar je kunt ook lekker iedere avond uit eten gaan in de vele restaurantjes (vraag bij de crew naar tips!)

Is er een supermarkt in de buurt?

Er is een kleine camping winkel en in het dorp vind je een E’Leclerc voor de dagelijkse boodschappen. (met 10 minuten vind je ook de grote E’Leclerc waar ze werkelijk alles verkopen!)

Kan ik ook zelf koken?

Helaas kun je niet in de eigen tent koken, wel is er een gezamenlijk gedeelte waar een aantal gaspitten, potten en pannen zijn die je mag gebruiken.

Hoe oud moeten mijn kinderen zijn om mee te kunnen doen aan surflessen?

De minimale leeftijd is 6 jaar, met minimaal zwemdiploma A en het liefst ook B.

Mogen de kinderen zelf kiezen in welk groepje zij meedoen?

De lesindeling wordt op zaterdag gemaakt, wanneer mogelijk kunnen jullie zelf een voorkeur aangeven om als gezin de lessen te volgen of ouders en kids apart.

Zijn de surflessen inclusief en verplicht?

Nee, je kunt je surfpakket zelf kiezen bij je boeking. Je betaalt de standaardprijs voor de accommodatie. De lessen en materiaalhuur zijn dus optioneel en niet verplicht.

Wat is er inbegrepen in de surflessen?

Het lespakket bestaat uit een uitgebreide theorieles op zondagochtend, voorafgaand hieraan zullen we ook een materiaal/veiligheidsuitleg geven. Daarna krijg je afhankelijk van jou keuze, 2x 1,5u of 4x 1,5u les, en op vrijdag sluiten we af met een  contest met kans op goodies van O’Neill en Surflife.nl die je mee naar huis mag nemen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waarbij praktijk en theorie afgewisseld worden. Onze gediplomeerde surfinstructors leren je alles over het surfen zelf natuurlijk, maar ook over veiligheid, de oceaan, het materiaal etc.

Hoe lang duren de surflessen?

De surfles duurt totaal 1,5 uur dit is inclusief warming-up en herhaling van theorie.

Is het surfmateriaal continu beschikbaar?

Onze surfmateriaaltent opent iedere ochtend na het ontbijt zo rond 10u30 en sluit ’s avonds rond 19u. Wil je daarvoor of erna nog surfen kan dat ook, maar dan moet je ter plaatse afspraken maken met ons team.

Er zullen ochtend- en avondsessies onder begeleiding voorzien worden. Aangezien de golven meestal het beste zijn in de ochtend staat onze crew altijd vroeg op, meestal bij het eerste licht. Je kan dus altijd mee met crewmembers voor een ochtendsessie!

Moet ik zelf een wetsuit meenemen?

Heb je zelf een wetsuit? Dan kun je deze zeker meenemen. Wij hebben wetsuits genoeg in alle maten en voor kids pakken met lange mouwen voor extra bescherming.

Ik heb nog nooit gesurf, is dat erg?

Zeker niet! Het is juist onze doelstelling om mensen te laten kennismaken met het surfen! Naar schatting heeft de helft van de mensen die meereizen hebben nog nooit een surfboard van dichtbij gezien… We geven daarom op onze camps les in verschillende niveaus: beginner tot gevorderde. Boards, wetsuits en lycra’s zijn aanwezig!

Ik heb al vaker gesurft maar wil nog graag bijleren, is dat ook een optie?

Al onze bestemmingen zijn geschikt voor surfers van ieder niveau. Dus of je nu totale beginner bent of al 1o jaar in het water ligt, het is allemaal goed. Je kunt kiezen uit verschillende maten boards of neem je eigen board meenemen. Voor de gevorderde surfers hebben we speciale level 2 coaches die je graag verder helpen!

Moet ik aan alle activiteiten meedoen?

Op ons surfcamp kan je vrijblijvend meedoen aan de activiteiten die door Surflife worden organiseert. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage die je aan het einde van de week cash bij ons kan voldoen.

Kan ik ook m'n eigen board meenemen?

Dat mag op de bus, wel even aangeven bij de boeking want de plaatsen hiervoor zijn beperkt. Voor het meenemen van een surfboard wordt er € 25,- gerekend.

Wat is het adres van de camping?

Camping Club Marina Landes
8 Rue Marina, 40200 Mimizan,
Frankrijk

Wil je een kaartje sturen of een brief schrijven naar vrienden of familie op ons kamp, vermeld dan de volledige naam en het weeknummer van de gast, dat maakt het voor ons gemakkelijker om de brief bij de juiste persoon te bezorgen. Vergeet je eigen gegevens ook niet te vermelden op de achterkant van de brief.

Wij komen met eigen vervoer, hoelaat kunnen we inchecken?

Vanaf 13:00 kun je de tent in, mochten jullie eerder aankomen dan kun je de spullen alvast kwijt bij ons en alvast rondkijken op de camping of naar het strand.

Kan ik mijn auto op een beveiligde parkeerplaats zetten?

De auto mag op de camping geparkeerd worden (zolang er plek is!), er zijn een beperkt aantal parkeerruimtes vlakbij ons family camp. Wanneer het druk is op de camping kan het zijn dat er geen auto’s meer toegelaten worden (uiteraard wel om uit of in te laden), dan kun jeje auto parkeren op de ruime parkeerplaatsen voor de camping.

Wanneer vertrekt de bus, komt deze aan?

Bussen vertrekken vrijdag in de middag/avond en komen altijd op zaterdagochtend aan op de bestemming. De bussen naar huis vertrekken dan de zaterdagavond vanaf de bestemming en komen op zondagochtend weer aan op de opstapplaats.

Hoeveel bagage mag ik meenemen in de bus?

Tijdens de busreis mag je de volgende bagage meenemen:

 • 1 koffer of reistas van 20 kilo. De afmetingen mogen maximaal 80x70x30 cm zijn.
 • 1 stuk handbagage van 2 kilo.
 • Eventueel een surfboard of skateboard mag, graag surfboards aangeven bij de boeking om zeker te zijn dat er ruimte is. Surfboards mogen niet langer zijn dan 2m70 en de meerkosten hiervoor zijn € 25,-.

Het is belangrijk dat je je aan de voorschriften houdt. Overbagage kan door de chauffeurs geweigerd worden.
Het is niet toegestaan om alcoholische dranken, volle gasflessen, tuinmeubelen, koelboxen, fietsen, bungalowtenten en dergelijke mee te nemen in de bus.

Wordt er gestopt om te eten onderweg?

Jazeker, op de heenreis wordt er ter hoogte van Gent gestopt om bij een wegrestaurant wat te kunnen eten. Maar je kunt natuurlijk ook prima zelf wat broodjes voor onderweg meenemen.

Op de terugreis vertrekken we pas na het avondeten dus maken we hiervoor geen aparte stop meer onderweg.

Wat zijn de opstapplaatsen?

 • Amsterdam, NS Sloterdijk verwachte vertrektijd 16.45u
 • Utrecht, P+R Leidsche Rijn verwachte vertrektijd 17.45u
 • Breda, Prinsenbeek verwachte vertrektijd 18.45u
 • Antwerpen, Texaco Kruibeke (E17) verwachte vertrektijd 19.30u

Ik ben iets vergeten in de bus, wat nu?

Als er iets is achtergebleven, dan gaat de chauffeur dat zeker vinden bij het opruimen van de bus. Bel direct naar onze vaste busmaatschappij Bakker Travel +31 (0)75 – 621 7537 of stuur ons een mailtje en wij gaan dan bekijken hoe we het gevonden voorwerp weer bij jou kunnen krijgen.

Reisverzekering wel of niet noodzakelijk?

Ik ga op vakantie, moet ik wel of niet een reisverzekering afsluiten? Is een dergelijke verzekering wel echt noodzakelijk?

Wil je weten of een reisverzekering nuttig voor jou is, doe dan de reisverzekeringcheck.

Reisverzekeringcheck

Gebruik onze vragenlijst om te bepalen of je wel of geen reisverzekering nodig hebt en lees de onderstaande vragen:

 • Kan ik het me financieel veroorloven om het geld wat ik voor mijn vakantie betaald heb als verloren te beschouwen, als er iets onverwacht gebeurt zoals, ziekte of extreme weersomstandigheden?
 • Als ik mijn reis/vakantie moet afbreken in verband met een noodgeval, kan ik dan de extra kosten betalen voor een vliegticket naar huis?
 • Vergoed mijn ziektekostenverzekeraar alle medische kosten in het buitenland, maar ook extra verblijfskosten of de kosten van een tussentijdse vlucht naar huis als ik ziek of gewond ben?
 • Als ik al mijn bagage kwijt raak of ik moet noodgedwongen ergens overnachten door extreme weersomstandigheden, heb ik dan genoeg geld om mijn bagage te vervangen en kan ik de extra verblijfskosten betalen?
 • Mocht ik in het buitenland komen te overlijden, kan ik of mijn familie dan duizenden euro’s ophoesten om het stoffelijk overschot te repatriëren?

Mocht je een keer ‘Nee’ hebben geantwoord op één van de bovenstaande vragen, dan is het verstandig een reisverzekering af te sluiten.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering is een verzekering die tijdens je reis of vakantie een aantal garanties biedt bij onvoorziene omstandigheden en problemen. Een reisverzekering geeft in hoofdlijnen dekking voor een aantal belangrijke onderdelen:

 • Financiële vergoeding bij onder andere verlies of diefstal van bagage.
 • Vergoeding bij noodzakelijk langer verblijf of versnelde terugkeer naar huis.
 • 24-uurs hulpverlening van een Alarmcentrale.
 • Medische kosten.

In welke situaties kan een reisverzekering van pas komen?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een kortlopende reisverzekering af te sluiten. De belangrijkste zijn onbezorgd op vakantie, hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen en het voorkomen van hoge kosten.

Een aantal praktijkvoorbeelden:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte.
 • Een familielid heeft een ernstig ongeluk gehad en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld en je moet nieuwe kleding aanschaffen.
 • Je hebt acute medische hulp nodig in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je vakantiebestemming.

Wat zijn de kosten en dekking van de reisverzekering?

Voor kosten en voorwaarden check hier!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/#kort-verzekering

Wat zijn de kosten en dekking van de annuleringsverzekering?

Kan ik ook later (na het boeken) nog een reis- en/of annuleringsverzekering bijboeken?

Een reisverzekering kan tot 1 dag voor vertrek worden bijgeboekt.

Een annuleringsverzekering kan alleen bijgeboekt worden tot 7 dagen na de boekingsdatum.

Dit kun je zelf direct regelen via deze link!

https://www.surflife.eu/nl/verzekering/

CONTACT US

LISA

CONTACT ONZE SURFLIFE FAMILY SPECIALIST

Na jaren reizen, wonen en surfen langs de Atlantische kust, ben ik blij u het beste advies, tips en aanbiedingen voor een te gekke vakantie te kunnen geven! We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller ons te spreken. Bel gerust!

Gallery

This is just a short impression, visit our Instagram to experience the Surflife Vibe.
CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Drive-Inn

ALL PRICES AS DESCRIBED IN PRICE OVERVIEW

 

 

Data Surftrip
Aankomst & Vertrek
Drive-Inn incl. 3 personen
Extra personen betalen €95,- per week.
09 juli 2022 – 16 juli 2022Request only
16 juli 2022 – 23 juli 2022N/A
23 juli 2022 – 30 juli 2022N/A
30 juli 2022 – 06 augustus 2022N/A
06 augustus 2022 – 13 augustus 2022N/A
13 augustus 2022 – 20 augustus 2022N/A
20 augustus 2022 – 27 augustus 2022N/A
27 augustus 2022 – 3 september 2022Request only
03 september 2022 – 10 september 2022Request only

n/a = Not available anymore. Fully booked!

Request only, please send an email to; lisa@surflife.eu

 • 7 nachten verblijf op camping met alle faciliteiten
 • Gebruik surf materiaal
 • Drive-Inn plek met plaats voor bijvoorbeeld 1 camper, caravan of tent (maximaal 6 personen per plaats)
 • Gebruik gezamenlijke ruimte met: eenvoudige keuken (waterkoker, koffiezetapparaat, gasfornuis en buffetruimte)
 • Relax area met hangmatten, schaduwtent, tafels en banken, speeltent voor de kinderen, picknicktafels voor de kleinsten, kinderstoelen.
 • Gediplomeerde Nederlandstalige activiteitenbegeleiders en kinderoppas
 • 24/7 Nederlands en Engelstalige surf camp crew
 • Stel je eigen pakket samen

OPTIONEEL

Surf

 • Surf Package A; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 2 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 95,-
 • Surf Package B; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 3 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 110,-
 • Surf Package C; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 4 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 125,-

Food

 • Half Pension voor maar € 110,- per persoon: Bestaande uit: Ontbijt 7 dagen ; Diner buffet (3 gangen) 5 dagen inclusief welkomst diner!
  Kinderen onder de 10 jaar € 55,- per persoon
 • Beach sandwich: zondag t/m vrijdag voor € 5,- per dag per persoon (alleen ter plaatse te reserven en betalen)
  Kids kunnen een kleine versie van de Beach sandwich krijgen voor maar €3,- per dag per persoon

Surfminds Sessions 

 • 2x Surfminds Sessies; een mix van yoga, ademhalingsoefeningen en surf gerelateerde stretch oefeningen. Te boeken voor voor €20,- per persoon.

Important

 • Reis- en annuleringsverzekering
  (reisverzekering is verplicht, annuleringsverzekering is eigen keuze)
  (meer info op www.surflife.eu/verzekering)
CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Tipi Tent

ALL PRICES AS DESCRIBED IN PRICE OVERVIEW

 

 

Data Surftrip
Aankomst & Vertrek
Tipi Tent
bezet 2 personen
Kleine Tipi Tent
bezet 2 personen
Extra personen Extra 2-persoons
Bungalowtent
09 juli 2022 – 16 juli 2022€ 695€ 595€ 95€ 75
16 juli 2022 – 23 juli 2022N/A€ 695€ 95N/A
23 juli 2022 – 30 juli 2022N/AN/AN/AN/A
30 juli 2022 – 6 augustus 2022N/AN/AN/AN/A
6 augustus 2022 – 13 augustus 2022N/AN/AN/AN/A
13 augustus 2022 – 20 augustus 2022N/A€ 795€ 95€ 75
20 augustus 2022 – 27 augustus 2022€ 895€ 795€ 95€ 75
27 augustus 2022 – 3 september 2022€ 795€ 695€ 95€ 75
03 september 2022 – 10 september 2022€ 695€ 595€ 95€ 75

n/a = Not available anymore. Fully booked!

Voor een verblijf van 2 of meer weken neem contact met ons op!

 • 7 nachten verblijf op camping met alle faciliteiten
 • Gebruik surf materiaal
 • Ingerichte Tipi tent (dubbel bed 160*200 & 2 éénpersoons matrassen 80*200)
  Kussens en dekbek (neem je eigen linnengoed mee of huur een bedlinnen pakket!)
  kastje, mini koelkast, verlichting en elektra, campingstoelen, campingservies: borden, bekers, kommetjes en bestek,
  schaduwdoek/parasol en vloerkleed. Kinderbed op aanvraag)
 • Gezamenlijke ruimte met: eenvoudige keuken (waterkoker, koffiezetapparaat, gasfornuis en buffetruimte)
 • Relax area met hangmatten, schaduwtent, tafels en banken, speeltent voor de kinderen, picknicktafels voor de kleinsten, kinderstoelen.
 • Gediplomeerde Nederlandstalige activiteitenbegeleiders en kinderoppas
 • 24/7 Nederlands en Engelstalige surf camp crew
 • Stel je eigen pakket samen

OPTIONEEL

Surf

 • Surf Package A; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 2 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 95,-
 • Surf Package B; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 3 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 110,-
 • Surf Package C; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 4 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 125,-

Food

 • Half Pension voor maar € 110,- per persoon: Bestaande uit: Ontbijt 7 dagen ; Diner buffet (3 gangen) 5 dagen inclusief welkomst diner!
  Kinderen onder de 10 jaar € 55,- per persoon
 • Beach sandwich: zondag t/m vrijdag voor € 5,- per dag per persoon (alleen ter plaatse te reserven en betalen)
  Kids kunnen een kleine versie van de Beach sandwich krijgen voor maar €3,- per dag per persoon

Surfminds Sessions 

 • 2x Surfminds Sessies; een mix van yoga, ademhalingsoefeningen en surf gerelateerde stretch oefeningen. Te boeken voor voor €20,- per persoon.

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per person

Transfers

 • Transfer Bordeaux – Mimizan € 100,- per volle auto (4 personen)
 • Transfer Labouheyre (treinstation) – Mimizan € 40,- per volle auto (4 personen)

Linnengoed

 • Linnen pakket tweepersoons bed €25,-
 • Linnen pakket eenpersoons bed €15,- p.p.
  (let op, zelf handdoeken en strandlakens meenemen!)

Important

 • Reis- en annuleringsverzekering
  (reisverzekering is verplicht, annuleringsverzekering is eigen keuze)
  (meer info op www.surflife.eu/verzekering)
CHOOSE YOUR WEEK

Price overview Mobile Home

ALL PRICES AS DESCRIBED IN PRICE OVERVIEW

 

Date and availability 

Arrival & Departure 

Mobile Home Ecume
2-4 Persons
Mobile Home Ecume Luxe
4-6 Persons
Atlantique Confort
4 Persons 
Lagune Confort
2-3 Persons
09 july 2022 – 16 july 2022N/AN/AN/A*request
16 july 2022 – 23 july 2022N/AN/AN/A*request
23 july 2022 – 30 july 2022N/AN/AN/AN/A
30 july 2022 – 06 august 2022N/AN/AN/A*request
06 august 2022 – 13 august 2022N/AN/AN/A*request
13 august 2022 – 20 august 2022N/AN/AN/A*request
20 august 2022 – 27 august 2022N/AN/AN/A*request
27 august 2022 – 03 september 2022*request*request*request*request
03 september 2022 – 10 september 2022*request*request*request*request

n/a = Not available anymore. Fully booked!
*request = only available on request, please e-mail to: lisa@surflife.eu to request the availability

Planning a stay of two or more weeks please get in touch with us!

 • 7 nachten verblijf op camping met alle faciliteiten
 • Gebruik surf materiaal
 • Keuze uit 3 soorten mobile homes die direct toegang bieden tot het Family Surfcamp:
  Ecume” Een Mobile Home geschikt voor 2 tot 4 personen. Indeling: 1 tweepersoons kamer met dubbel bed, 1 tweepersoons kamer met 2 enkele bedden. Ruime badkamer en apart toilet, keuken met alle benodigdheden. Inclusief: koelkast met vriezer, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster.
  Atlantique Confort” Een accommodatie geschikt voor 2-4 personen, een tweepersoons kamer met 1 dubbelbed en tweepersoons kamer met 2 enkele bedden, met de mogelijkheid om een extra kinderbedje in de ouderkamer te zetten. Ruime badkamer en apart toilet, keuken met alle benodigdheden. Met prachtig, geheel overdekt terras. Inclusief: koelkast met vriezer, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster.
  Ecume Luxe” Een fijne accommodatie voor 4-6 personen. Met 2 ruime slaapkamers ( met de mogelijkheid om een ledikantje in de ouderkamer te zetten). In de woonkamer vind je een uitschuif slaapbank, wat ruimte bied voor 2 extra personen. Een keuken waar een grote glazen schuifdeur toegang biedt tot het half overdekte terras. Ruime badkamer en toilet, keuken met alle benodigdheden. Inclusief: koelkast met vriezer, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster, 2 ligstoelen.
  ”Lagune Confort” Nieuw bij Surflife in 2022, de Mobile Home Lagune Confort. Een Mobile Home met 1 slaapkamer voor 2 volwassenen, in de slaapkamer kan een baby bedje worden bijgezet (kinderen tot maximaal 3 jaar). De Mobile Home heeft een badkamer, woonkamer met keuken en overdekt terras.
 • Bij de Mobile Homes is het toegestaan een kleine tent (max. 250*250cm bij te plaatsen, zolang het maximum aantal personen niet wordt overtreden.
 • Maak gebruik van de relax area op het camp, met hangmatten, schaduwtent, tafels en banken, speeltent voor de kinderen, picknicktafels voor de kleinsten, kinderstoelen.
 • Gediplomeerde Nederlandstalige activiteitenbegeleiders en kinderoppas
 • 24/7 Nederlands en Engelstalige surf camp crew
 • Stel je eigen pakket samen

OPTIONEEL

Surf

 • Surf Package A; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 2 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 95,-
 • Surf Package B; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 3 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 110,-
 • Surf Package C; gebruik surfmateriaal 7 dagen + surfles (1x theorie- en 4 x praktijkles beginners/intermediates/gevorderd) € 125,-

Food

 • Half Pension voor maar € 110,- per persoon: Bestaande uit: Ontbijt 7 dagen ; Diner buffet (3 gangen) 5 dagen inclusief welkomst diner!
  Kinderen onder de 10 jaar € 55,- per persoon
 • Beach sandwich: zondag t/m vrijdag voor € 5,- per dag per persoon (alleen ter plaatse te reserven en betalen)
  Kids kunnen een kleine versie van de Beach sandwich krijgen voor maar €3,- per dag per persoon

Surfminds Sessions 

 • 2x Surfminds Sessies; een mix van yoga, ademhalingsoefeningen en surf gerelateerde stretch oefeningen. Te boeken voor voor €20,- per persoon.

Travel

 • Royal Class bus return trip NL/FR – Amsterdam € 140,-per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Utrecht € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Rotterdam € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Breda € 140,- per person
 • Royal Class bus return trip NL/FR – Antwerpen € 140,- per person

Transfers

 • Transfer Bordeaux – Mimizan € 100,- per volle auto (4 personen)
 • Transfer Labouheyre (treinstation) – Mimizan € 40,- per volle auto (4 personen)

Linnengoed

 • Linnen pakket tweepersoons bed €25,-
 • Linnen pakket eenpersoons bed €15,- p.p.
  (let op, zelf handdoeken en strandlakens meenemen!)

Eind schoonmaak

 • Je dient de mobile home schoon achter te laten, wil je liever dat dit door de schoonmaak service wordt gedaan? Laat het ons weten! Dit kost €80,- per Mobile Home.

Important

 • Reis- en annuleringsverzekering
  (reisverzekering is verplicht, annuleringsverzekering is eigen keuze)
  (meer info op www.surflife.eu/verzekering)