Surflife Founder Evy
Crew, Founder

EVY SCHEEPERS | FOUNDER SURFLIFE

FOUNDER SURFLIFE

EVY SCHEEPERS

Evy is één van de oprichters en kapitein aan het roer van Surflife. Als twintiger kwam ze als crewlid op een Frans surfcamp terecht raakte ze verslingerd aan de levensstijl. Inmiddels is ze partner van Tom en moeder van Skip (5), woont ze aan de Portugese Atlantische kust en doet ze niets liever dan andere mensen deelgenoot maken van die heerlijke surf lifestyle op surfcamps in Frankrijk, Portugal en Marokko.

Het is begin jaren 2000 als Evy – een gepassioneerd snowboarder die van het ene wintersportseizoen naar het volgende leeft – een mooie manier zoekt om de zomer door te komen. “Waarom ga je niet surfen”, tipt een vriendin. Ze reist af naar Zuid-Frankrijk en brengt haar zomer hardwerkend door op een surfcamp.

De crew, de zon, de waanzinnige stranden en de heerlijke vibe… het duurt niet lang voordat alles op zijn plek valt en Evy voelt dat ze haar passie heeft gevonden. Niet alleen het surfen, maar vooral het organiseren van surfcamps en zorgen dat andere mensen een perfecte vakantie beleven, blijkt haar roeping.

wat betekent surfen voor Evy?

“Ik hou van de oceaan, de natuur en het gevoel van vrijheid, maar mijn allergrootste passie ligt niet alleen bij het surfen. Mensen kennis laten maken met deze vrije manier van leven. Er alles aan doen om hen een geweldige tijd te bezorgen. Hen laten ervaren dat andere keuzes mogelijk zijn. Voelen hoe ze deelgenoot worden van onze Surflife familie zodra ze in aanraking komen met het enthousiasme en de energie van ons team. Dát is waar ik het voor doe en waar ik intens gelukkig van wordt.


Om dat gevoel te ervaren hoef je absoluut geen geboren surfer te zijn. We willen bij Surflife heel graag ons leven delen met andere mensen. Iedereen is daarbij welkom. Juist ook mensen die niet weten of surfen wel echt iets voor hen is.

Van families met kids tot koppels, singles en groepen; probeer die surflessen, maar kom vooral ervaren hoe het is om in no-time deel uit te maken van een soort tweede familie. Voel je volledig vrij om te doen wat je wilt, maar weet dat onze crew en wijzelf voortdurend klaarstaan om jou of jullie het allerbeste vakantiegevoel te bezorgen.  Als we zoveel mogelijk verschillende mensen op die manier kunnen betrekken in de surf lifestyle is onze missie geslaagd.” 

heb je vragen?

Contact Evy

We reageren zo snel mogelijk op website berichten en e-mails, maar vaak is het makkelijker om iemand van ons telefonisch te spreken.
Dus neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over Surfminds!

Stuur bericht