There is nothing to show here!
Slider with alias surflife-groepsreizen not found.
Customize jouw surf trip

Bedrijfsuitjes buitenland

Samen met je collega’s of team er even tussenuit, jullie grenzen verleggen, plezier maken en werken aan de groepsspirit? Dat kan tijdens een actief bedrijfsuitje in het buitenland met Surflife!

Het meest originele bedrijfsuitje in het buiteland

Een origineel bedrijfsuitje in het buitenland om nooit meer te vergeten; dat beloven we jou en je team van collega’s of medewerkers. Kom naar één van de surfkampen of luxe surflodges van Surflife in Frankrijk, Portugal of Marokko en beleef samen een weekend of week vol avontuur, sportiviteit, relaxmomenten en quality time met jullie groep.

Teamspirit staat centraal

Onze surfkampen zijn geschikt voor elke groepssamenstelling en voor alle leeftijden. Jullie team hoeft zeker niet te bestaan uit alleen maar sportievelingen. Iedereen kan leren surfen en je zult merken dat het samen bereiken van dat eerste doel, het pakken van die ene mooie golf en blijven staan op je board, een fantastisch bijdrage levert aan jullie teamspirit.

Groepsreis op maat die aansluit op jullie wensen

Tegelijkertijd vermaakt ook iedereen met een wat minder grote surfpassie zich opperbest op de surfkampen van Surflife. Op al onze locaties kun je toffe uitstapjes maken. We organiseren beachvolleybal en stand-up-paddle activiteiten of je kunt deelnemen aan een yogales om helemaal ontspannen weer terug te keren naar de zaak. Op sommige locaties kunnen jullie bovendien ook mountainbiken, longboarden, wakeboarden, zandboarden, markten bezoeken, uitgaan en dorpjes of steden in de omgeving bezoeken. Overleg met ons welke surfbestemming het best past bij jouw gezelschap en bel nu voor vrijblijvend advies en meer informatie over onze bedrijfsuitjes.

Surflodges en surfkampen Frankrijk, Portugal en Marokko

Surflife heeft vele jaren ervaring met het organiseren van de leukste en uitdagende bedrijfsreizen en groepsreizen op maat. Verblijf in één van onze luxe surflodges in Frankrijk, Portugal of Marokko. Of overnacht op één van onze sfeervolle surfcamps in Mimizan of Carcans (beide in Frankrijk) of de westelijke Algarve (Portugal).
Of jouw groep nu op zoek is naar een luxe en comfortabel verblijf of de voorkeur geeft aan gezamenlijk kamperen; er is altijd een Surflife-bestemming die helemaal aansluit op jullie wensen. Vul de avonden met lekker samen eten, gezellig een drankje doen, muziek maken bij een kampvuur of een geslaagde teambuilding-activiteit. Jullie personeelsreis of bedrijfsuitje in het buitenland wordt helemaal op maat voor jullie groep samengesteld.

Overleggen of een bijzonder bedrijfsuitje met overnachtingen op één van onze surfbestemmingen past bij jouw team of groep? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, advies en meer informatie.

Contact us

Hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale zomer?
Wij staan graag voor je klaar!

We reageren zo snel mogelijk op e-mails, maar vaak is het sneller om onze crew telefonisch te spreken. Bel ons gerust!

Send message

BEKIJK ALLE BESTEMMINGEN

Bestemmings regio's

Kun je nog niet kiezen welke bestemming het beste bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de regio's waarin we onze surftrips en actieve groepsreizen aanbieden.

SURFLIFE SOCIAL

Check onze Instagram voor de laatste updates en stories